pozner Opublikowano 11 Grudnia 2016 #11 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Godzinę temu, AndrzejWalb napisał: Jeżeli jakąś uwagę bym wpisał w Twoim poscie lub napisał w nim ,że zamykam to nie widać kto to zrobił. No właśnie o to chodzi. Wcześniej widziałem kto moderował mój post, czy cudzy. Za każdym razem była informacja, kto moderował. Było to użyteczne, gdy chciałem np. omówić moderację z jej autorem. Kilka razy to miało miejsce. Teraz trzeba szukać autora. Moim zdaniem niepotrzebna anonimowość. ----------------------------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
MatiK Opublikowano 11 Grudnia 2016 #12 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Widzę Krzysztofie, że strasznie obawiasz się o czyjąś anonimowość i wszystko od razu traktujesz jak cenzurę... Są pewne zasady na forum i korzystając z niego zgadzasz się na nie zaznaczając zgodę po rzekomym przeczytaniu regulaminu... Odnośnie błędów językowych dla mnie to po prostu zwykłe niechlujstwo, jeśli ktoś nie sprawdza co pisze i nie poprawia byków, bo inaczej się tego nie da nazwać. Brak szacunku dla czytających to jedno, ale brak szacunku do własnego języka trochę już gorzej wygląda. Jasne - nikt nie pisze bezbłędnie, każdemu zdarzają się potknięcia, ale są jakieś granice, szanujmy swój język bo w końcu zaniknie. A w pozostałych sytuacjach nie musisz obawiać się o cenzurę, naprawdę. Na forum nic nie ginie...
eljot Opublikowano 11 Grudnia 2016 #13 Opublikowano 11 Grudnia 2016 54 minuty temu, AndrzejWalb napisał: Może kiedyś tak było ale pewności nie mam . Kiedyś było widać kto ostatni edytował posta, teraz nie wiem jak to jest z poziomu użytkownika ? ----------------------------------- Co do błędów ortograficznych to sam mam z tym problem i dziękuję za programy które mnie pilnują Na czerwono nigdy nikomu nie poprawiałem (z lenistwa :)) ale nieraz zdarzyło mi się wpisać prośbę o poprawienie. Natomiast najbardziej irytuje mnie nieużywanie "ogonków" i znaków interpunkcyjnych, nie piszę o osobach które mają problemy techniczne typu brak polskich czcionek ale o typowych leniach . Walczyłem z tym kiedyś ale poległem może nowym modom się uda.
eljot Opublikowano 11 Grudnia 2016 #14 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pozner widzisz info że to ja zrobiłem ci szlaczek w pości 11 ?
pozner Opublikowano 11 Grudnia 2016 #15 Opublikowano 11 Grudnia 2016 18 minut temu, MatiK napisał: Widzę Krzysztofie, że strasznie obawiasz się o czyjąś anonimowość i wszystko od razu traktujesz jak cenzurę... Są pewne zasady na forum i korzystając z niego zgadzasz się na nie zaznaczając zgodę po rzekomym przeczytaniu regulaminu... ŹLE MNIE ZROZUMIAŁEŚ Nie mam odchyłu na punkcie anonimowości. Nie mam początków schizofrenii...chyba Napisałem przecież w jakiej sytuacji było to przydatne. Na prawdę 2, może 3 razy przydało mi się to do kontaktu na PW z moderatorem. Mogłem dzięki temu szybko wyjaśnić wątpliwości. Teraz jest to utrudnione, chociaż wiem, że możliwe. Uważam, że jest to niepotrzebne, bo nic by się nie stało, gdyby było wiadomo, kto moderował post, a jak napisałem, czasami się przydawało. 2 minuty temu, eljot napisał: Pozner widzisz info że to ja zrobiłem ci szlaczek w pości 11 ? Nie, nic nie widzę, nawt szlaczka.
pozner Opublikowano 11 Grudnia 2016 #17 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) O teraz po resecie widzę szlaczek, ale nie widzę kto mi go zrobił Edytowane 11 Grudnia 2016 przez pozner
marcin1ja1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 #18 Opublikowano 11 Grudnia 2016 24 minuty temu, eljot napisał: Co do błędów ortograficznych to sam mam z tym problem i dziękuję za programy które mnie pilnują Tak samo jest u mnie. Nie raz jak zobaczę co mi program podkreśli to sam do siebie tracę szacunek Natomiast jak piszę ręcznie (piórem lub długopisem) to błędów takich nie popełniam. Widać klawiatura komputerowa przyjmie więcej błędów. 1 minutę temu, pozner napisał: O teraz po resecie widzę szlaczek, ale nie widzę kto mi go zrobił Edytowane 2 minuty temu przez eljot (wyświetl historię edycji) Ja widzę takie coś. Pisze kto i kiedy dokonał korekty
eljot Opublikowano 11 Grudnia 2016 #19 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czyli wychodzi na to że Klubowicze ani zapewne Użytkownicy nie widzą. Zatem prośba do moderatorów o podpisywanie się w moderowanych postach, ze swojej strony postaram się o tym nie zapominać .
pozner Opublikowano 11 Grudnia 2016 #20 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Za szybko rozmawiamy i nie nadążam Za pierwszym razem też był szlaczek, ale nie było autora. Dobra jeszcze raz czy teraz widać kto Nie
Rekomendowane odpowiedzi