Mrbestia Opublikowano 1 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam udalo mi sie trafic membe deep zakochalem sie w tych rybach no i je mam. Tylko po przyjsciu o domu druga polowka pyta sie mnie gdzie drugi gatunek ....... I teraz prosba do wszystkich co dobrac do MD zeby bylo kolorowo akwarium stoi w salonie PS podoba jej sie maingano ale to urodzony zabojca :))
Mortis Opublikowano 1 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Cynotilapia Hara Gallireya Reef będzie fajnie kontrastowała. Maingano nie da sobie w kaszę dmuchać ale do zabójcy to mu daleko.
michal_j Opublikowano 1 Grudnia 2016 #3 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Możesz wstawić zdjęcie tych membe deep? Gdzie kupowałes?
Mrbestia Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor #4 Opublikowano 1 Grudnia 2016 rybcie dopiero co wpuszczone do baniaka a nabyte w Ikoli we Wrocławiu Co do obsady myslalem na Labidochromic Chisumulae ale nie wiem czy pododze to zywieniowo
pozner Opublikowano 1 Grudnia 2016 #5 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Możesz śmiało maingano. 20 minut temu, Mrbestia napisał: Co do obsady myslalem na Labidochromic Chisumulae ale nie wiem czy pododze to zywieniowo Gdybyś podawał wyłącznie granulat, albo płatki z przewagą pokarmu roślinnego (spiruliny) to wszystko będzie w porządku. Pokarmy z udziałem składników pochodzenia mięsnego też zawierają składniki pochodzenia roślinnego, więc mógłbyś np. rano podawać pokarmy z udziałem mięsa, a po południu spirulinę. Przewaga składników roślinnych będzie zachowana. Ja tak to widzę. Podkreślę, zero mrożonek, lub żywych pokarmów mięsnych. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez pozner
Bezprym Opublikowano 1 Grudnia 2016 #6 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Powinny się dać pogodzić. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mrbestia Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor #7 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Pozner dzieki za odpowiedz maingano mi tez pasuje i zywieniowo powinno byc tez dobrze tylko ile tych maingano dobrac??
Rekomendowane odpowiedzi