Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do eutanazji, to sadzicie ze lepiej rybke na gnotek i w leb, a moze macie jakies inne sposoby bo juz nie wiem??

Proszę, tu jest napisane, co lepiej :wink:

viewtopic.php?f=22&t=2952

Moze i tak byc, nie wiem. Ale jesli dlugo stosowal pokarm to czemu nagle zaczal szkodzic(chyba ze stosowal go krotko :? )

Stosował długo :twisted: i wcześniej było ok :wink: Myślę, że stał się szkodliwym, bo przedwcześnie zrobił się przeterminowanym. Dla jasności, używałem jak najbardziej w dacie ważności :wink:

Opublikowano

Jeśli chodzi o te nieszczesna eutanazje, to nie wydawal bym kasy na jakies znieczulenia, a jesli chodzi o te rownie nieszczesna zamrazarke to jest tyle opinii ile uzytkownikow(z linka ktory podales wynika ze nie jest to takie najgorsze i dosc humanitarne). a jesli pokarm sie przedwczesnie przestarzal(czytalem kiedys ze lepiej kupowac malo a czesto, niz wiele i na dlugo) to tego nie wiedzialem i dla tego pisalem ze pokarmy tej firmy sa dobre i nikt nie narzeka na ich jakosc, wiec jesli to byl powod sniecia ryb to ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zrobić rybom tydzień głodówki,wyłącz oświetlenie i witaminy dodaj do wody oraz podaj dokładne parametry wody NO2,NO3,PH bo nie zauważyłem jakie masz lub ich nie podałeś .Ja myślę że masz jakieś choróbsko.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

W tej chwili jest w porządku, jak pisałem - odstawiłem jeden pokarm podejrzany i objawó żadnych nie widzę. To raczej w tym był problem.