Merlot Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor #11 Opublikowano 15 Listopada 2016 Akurat Trzmiel i Ikola to są sklepy w ktorych mógłbym się skusić na zakup :-)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Listopada 2016 #12 Opublikowano 15 Listopada 2016 8 minut temu, Merlot napisał: Andrzej a powiedz mi bo Ty się lepiej orientujesz, może chlopaki z trzmiela mają u siebie pyski ? ...mają.Ale oni z giełdy biorą. ...z Ikolą jest o tyle lepiej ,że oni mają swoją hodowlę i wielu chłopaków jak zamienia obsady to po prostu im daje czy też sprzedaje. Czasami tam trafisz naprawdę fajne pysie. Wiem ,że sklepy zoologiczne nie cieszą się dobrą opinią ale pewnie wiesz ,że Ikola jest OK. Nie ściemniają ,nie wmawiają bzdur a rYby możesz tam trafić ( pysie) naprawdę OK.
Merlot Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor #13 Opublikowano 15 Listopada 2016 2 minuty temu, AndrzejWalb napisał: ...mają.Ale oni z giełdy biorą. Tak racja do Łodzi przecież jeżdżą :-) W sumie najpierw napiszę do TM i Malawiana i przy okazji bedzie wiadomo ile sztuk wysyłają :-)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Listopada 2016 #14 Opublikowano 15 Listopada 2016 Teraz, Merlot napisał: Tak racja do Łodzi przecież jeżdżą :-) ...na naszej giełdzie są co piątek:) 1 minutę temu, Merlot napisał: W sumie najpierw napiszę do TM i Malawiana i przy okazji bedzie wiadomo ile sztuk wysyłają ..jak coś to napisz na forum jaka będzie ich odpowiedź.
Merlot Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor #15 Opublikowano 15 Listopada 2016 A w czwartki w Łodzi :-)- Zobaczę jeszcze w Ikoli jutro po pracy bo oni mają swoja hodowle
Bezprym Opublikowano 15 Listopada 2016 #16 Opublikowano 15 Listopada 2016 Ja ci mogę swoje Yellowki opchnąć ale odbiór osobisty. Wysłane z mojego telefonu
Merlot Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor #17 Opublikowano 15 Listopada 2016 13 minut temu, Bezprym napisał: Ja ci mogę swoje Yellowki opchnąć ale odbiór osobisty. Wysłane z mojego telefonu Niestety kawał drogi do Ciebie mam, a na ten moment nie wybieram się w tamtą strone
Bezprym Opublikowano 15 Listopada 2016 #18 Opublikowano 15 Listopada 2016 Szkoda bo mam ładnego samca. Wysłane z mojego telefonu
maqus Opublikowano 15 Listopada 2016 #19 Opublikowano 15 Listopada 2016 42 minuty temu, Merlot napisał: Niestety kawał drogi do Ciebie mam, a na ten moment nie wybieram się w tamtą strone Spotkajcie się w połowie. Konin, Kalisz?
Merlot Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor #20 Opublikowano 15 Listopada 2016 5 minut temu, maqus napisał: Spotkajcie się w połowie. Konin, Kalisz? W Kaliszu to na pewno nie chciałbym się spotkać hehe taki mały żarcik
Rekomendowane odpowiedzi