Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, crav napisał:

może to dla stacha ;] w ramach przekory ;]

Predator Tank :mrgreen:

hqdefault.jpg

Edytowane przez eljot
Opublikowano (edytowane)

Panie Przemku, bardzo ładne te akwaria, co Pan wstawia, dzisiaj wysłałem zamówienie i przedpłatę, mam nadzieję, że również będę zadowolony :) Właśnie takie jak na ostatnich zdjęciach bym chciał dostać :)

Edytowane przez calderaro
Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.01.2017 o 16:20, crav napisał:

może to dla stacha ;] w ramach przekory ;]

Mam pojechane pomysły(za nie które z klubu mnie kiedy wywalą), ale nie aż tak ;-)

Edytowane przez stan
Opublikowano

Hologramy, stelaże, sklejone akwaria. Jakie to wszystko piękne i cudowne. Dzisiaj mija tydzień odkąd napisałem do Pana Przemysława maila z prośbą o wycenę zbiornika. Wiem, nie duże bo tylko 100 długości ale jakie by nie było to i tak nie dostałem oferty. Na początku czytałem ostrzeżenia, że terminowość to wielka bolączka Pana Przemysława dlatego też w mailu wyraźnie napisałem, że akwarium planuję postawić w wakacje. Tak więc czas jest, jednak wszystko wskazuje nie to, że oferty się nie doczekam lub nie akwarium ale ofertę dostanę w wakacje. W zasadzie to mój wielki błąd, że nie napisałem iż chodzi mi o ten rok czyli 2017r. Dla przykładu w firmie konkurencyjnej, o której też się pisze na forum (i nie tylko) czas na odpowiedź to był max 5 minut. Ehhh szkoda.