yaro Opublikowano 12 Grudnia 2007 #41 Opublikowano 12 Grudnia 2007 to jeden z tych wątkow gdzie nikt się z nikim nie dogadał, a pytający i tak kupił "po swojemu" A ja się nie wypowiadałem i uważam że zrobił dobrze kupujac eheima, mniejsze złoże niby jest czymś co przemawia przeciwko, ale gdy przyjrzeć sie temu bliżej to złoże eheima jest o niebo lepsze od tego czym wypełni sie tetrę, chyba że wypełni się ją ceramiką eheima, ale wtedy koszt będzie duzo większy niż zakup eheima.
makok Opublikowano 12 Grudnia 2007 #42 Opublikowano 12 Grudnia 2007 to jeden z tych wątkow gdzie nikt się z nikim nie dogadał, a pytający i tak kupił "po swojemu" A ja się nie wypowiadałem i uważam że zrobił dobrze kupujac eheima, mniejsze złoże niby jest czymś co przemawia przeciwko, ale gdy przyjrzeć sie temu bliżej to złoże eheima jest o niebo lepsze od tego czym wypełni sie tetrę, chyba że wypełni się ją ceramiką eheima, ale wtedy koszt będzie duzo większy niż zakup eheima. tu się w pełni zgadzam - swego czasu też myśląc nad kubełkiem uznałem, że cenowo jbl500 = eheim gdy do jbla kupisz takie wkłady jak są w tym eheimie
Rekomendowane odpowiedzi