luka841 Opublikowano 28 Października 2016 #1 Opublikowano 28 Października 2016 Witam. To moje pierwsze akwarium Malawi. Jak wam się podoba i jaką obsadę wybrać do takiego litrażu?? Jak na razie mam 5 Saulosi, 3 Rdzawe i 3 Maingano. Chce dokupić jeszcze jakieś inne rodzaje albo dokupić więcej z tych co podałem. ile tych ryb mogę trzymać wsumie??
Bezprym Opublikowano 29 Października 2016 #2 Opublikowano 29 Października 2016 Trochę dziwnie u sztucznie z tymi płytkami, wymieniłbym je na serpentynit. .
Pleziorro Opublikowano 29 Października 2016 #3 Opublikowano 29 Października 2016 A co to za tło ? Te płytki to zdaje się Filit, też miałem kiedyś podobny wystrój, moim zdaniem nie jest źle, choć przestały mi się już podobać łupki i wolę głazy. Kwestia gustu, a akwarium estetyczne.
egon44 Opublikowano 29 Października 2016 #4 Opublikowano 29 Października 2016 Godzinę temu, Pleziorro napisał: A co to za tło ? To tło strukturalne z motywem korzenia
Bezprym Opublikowano 29 Października 2016 #5 Opublikowano 29 Października 2016 Gdyby nie ten łupek to akwarium byłoby powalające.
egon44 Opublikowano 29 Października 2016 #6 Opublikowano 29 Października 2016 2 godziny temu, Bezprym napisał: Gdyby nie ten łupek to akwarium byłoby powalające. Prawda Sławku... A zanim kolega zalewał zbiornik to sugerowałem mu użyć brył z kamieni,szkoda że się nie posłuchał
Bezprym Opublikowano 29 Października 2016 #7 Opublikowano 29 Października 2016 Wszystko jeszcze jest do naprawienia.
Rekomendowane odpowiedzi