deccorativo Opublikowano 30 Października 2016 #11 Opublikowano 30 Października 2016 55 minut temu, jjacek napisał: Nie zamowilem tam zbiornika tylko dlatego , ze firma na dzien dzisiejszy nie wykonuje pokryw ...a chcialem to wszystko miec zalatwione od reki w 1 miejscu. No właśnie Ktoś napisał na forum że robią pokrywy i mu zaproponowali. Pisałem w tej sprawie do erybki i dostałem odpowiedz od Pani Marzeny że pokryw nie robią. ( jeszcze ) ale szyby nakrywowe nawet z otworami na przewody i do karmienia ryb to tak. W erybce zmiany - odszedł Pan Piotr który zajmował się właśnie koordynacją wycen baniaków a jest nowa bardzo przyjemna w rozmowie pani - musi troszkę się podszkolić ale już widać że skrupulatna i zorganizowana jest to osoba. Dnia 28.10.2016 o 10:10, marcin1ja1 napisał: Przy bezbarwnym silikonie trzeba jednak się bardziej postarać. Dla mnie taka jakość klejenia jak pokazałeś na zdjęciach jest na =3 (trzy z dwoma). Marcinie być może masz rację choć ja się z tą twoją oceną nie zgadzam bo mam ten baniak przed sobą i oceniam patrzałkami a nie soczewką i matrycą. Na fotach baniaki bez wody mają rózne załamania światła , refleksy - nawet wydaje się że w pewnych miejscach silikon zupełnie nie trzyma . Oceny z fotografii zawsze wyjdą jak ocena fotki swojej teściowej ( moja dla odmiany była super ). Zrobiłem zdjęcie z odległości kilku centymetrów od tych rogów . Zrób sobie zdjęcie swojej twarzy z tej odległości - ile dajesz lat temu brzydalowi nieogolonemu na dodatek z kosmatym nosem jak dynia - siebie z takiego ujęcia oceniam na 1 z dwoma minusami. Oceń ten baniak ze zdjęcia Gosi - ile dajesz.?
Paulstick Opublikowano 30 Października 2016 #12 Opublikowano 30 Października 2016 31 minutes ago, deccorativo said: Zrób sobie zdjęcie swojej twarzy z tej odległości - ile dajesz lat temu brzydalowi nieogolonemu na dodatek z kosmatym nosem jak dynia - siebie z takiego ujęcia oceniam na 1 z dwoma minusami. Oceń ten baniak ze zdjęcia Gosi - ile dajesz.? . Sorry za OT, ale malo z krzesla nie spadlem przy sniadaniu.
eazeo83 Opublikowano 30 Października 2016 #13 Opublikowano 30 Października 2016 54 minuty temu, deccorativo napisał: W erybce zmiany - odszedł Pan Piotr który zajmował się właśnie koordynacją wycen baniaków a jest nowa bardzo przyjemna w rozmowie pani - musi troszkę się podszkolić ale już widać że skrupulatna i zorganizowana jest to osoba. Hmm, szkoda - poznałem go osobiście, moim zdaniem dobry fachowiec, bardzo uprzejmy i rzeczowy. Cóż "show must go on" miejmy nadzieję że nowa Pani sobie poradzi. Poniżej kilka zdjęć moich narożników:
apper Opublikowano 5 Lutego 2019 #15 Opublikowano 5 Lutego 2019 Żeby nie zakładać nowego tematu. Ma ktoś wiedzę jak obecnie z jakością akwariów wykonywanych przez erybkę? Dostałem dość korzystna wycenę i zastanawiam się nad zakupem od nich, ale zdarzają się mało pozytywne opinie w sieci (sprzed kilku lat).
Nomercy Opublikowano 21 Lutego 2019 #16 Opublikowano 21 Lutego 2019 Akwares robi tańsze i lepsze i są polecane przez wszystkich na podkarpackich forach
Rekomendowane odpowiedzi