Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czołem forumowicze !

Z przyjemnością chciałem Was zaprosić do udziału w listopadowym cyklicznym spotkaniu (nie tylko)klubowym Mazowieckiego oddziału Klubu Malawi. Myślę, że tradycyjnie zaproponuję Bar Janusz, który chętnie nas ugości serwując wyśmienite czeskie i słowackie piwa z kija i z butelki w przystępnej cenie. 

Termin imprezy to każdy piątek lub sobota listopada, do ustalenia kiedy kto może, listę osób chętnych i dat będę aktualizował w tym wątku.

Rosa1986

Śpiochu

Pozner

Tom77

Pleziorro

Deccorativo

Termin spotkania 25.XI - godzina 18

Liczę na większy odzew ze strony zwykłych użytkowników jak i mam nadzieję w końcu zobaczyć płeć piękną i jakieś nowe twarze.

rohozec.jpg

Zdravim - Pleziorro

Edytowane przez Pleziorro
Opublikowano

A ja zapytam - a może tym razem coś w centrum? :) Nie to, że mam coś do zaproponowania na obecną chwilę, ale dla mnie to zawsze dużo bliżej i krócej na dojazd...

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Ale żebyś miał lepszy czas dojazdu, to musiało by być ścisłe centrum obok dworca :).

Plusy - Śpiochu ma bliżej, Pozner ma bliżej

Minusy - Słabsze piwo, wyższa cena, więcej ludzi więc tłoczno i głośno.

Nie mówię nie, czekam na propozycje i więcej głosów w tej sprawie, mogę dojechać gdzie chcecie :) byle by tych minusów nie było ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Pleziorro napisał:

Tomku pozwoliłem sobie już Cię umieścić pamiętny deklaracji składanej we wrześniu

Nie rzucam słów na wiatr:smile:

Oba terminy piątkowe mi pasują, godzina chyba 18-sta ?

7 godzin temu, spiochu napisał:

A ja zapytam - a może tym razem coś w centrum? :) Nie to, że mam coś do zaproponowania na obecną chwilę

Miejsce - dostosuję się (coś przy metrze), ale Bar Janusz chyba najlepszy. Spioch chyba nie przyjrzał się fotce z pierwszego postu.:)

Dla tych forumowiczów, którzy jeszcze nie byli - Gdzie spotkacie drugich takich zwariowanych Malawistów jak Wy sami ? Tylko w barze Janusz:)

Opublikowano

Jeżeli spotkanie jednak miałoby się odbyć gdzieś w centrum to może i ja bym w końcu dotarła :D. Bo nie ukrywam, że ten Ursynów to jest mi całkiem nie po drodze ;). Co do terminu to pasują mi raczej piątki (poza 4 listopada)

Opublikowano

Tak mi przyszło na myśl, że bar Janusz to taka warszawska Pokrzywna, za daleko dla niektórych od Centrum ;)
Niestety, jak pisał Rafał, Centrum to większa cena piwa, koło 10-11 zł za 0,5. Niekoniecznie gorsze. Za to zjeść można coś lepszego niż zapiekanka ze sklepu
Mogę zaproponować taką miejscówkę:
http://ceska.pl/menu/
Ale nie upieram się :)
Co do terminu to jak dobrze zrozumiałem Tomka tylko piątki wchodzą w grę? W takim razie oba mi pasują z zastrzeżeniem, że nie wiem czy dotrę na 18...

Wysłane z telefonu

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.