Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, yaro napisał:

Mi OGAME zryła beret, ale to tak na poważnie, włącznie z tym, że jak był atak to dzwoniłem do pracy, że nie przyjdę albo się spóźnię, ale jak tu się wytłumaczyć że za 30 minut atak a potem zbieranie złomu :D.

Na szczęście mam to za sobą, bo pewnie byłbym dzisiaj stałym mieszkańcem jakiegoś przytułku dla bezdomnych.

Ale czego to się nie robiło dla TOP 3.

Tak do tego nocne ataki, itp ;) znam to z Plemion :) pobódki o danej godzinie byle atak się zsynchronizował co do sek :)

Opublikowano

Ja od wielu lat gram w Lineage II, na początku to ciorałem po 20h, Jak miałem staż to woziłem na Wigry 3 pakę komputera, by grać. Wracałem do domu to znów granie. Nie było czasu na nic innego :) Na całe szczęście to już minęło 

Opublikowano

Gram od czasów Robbo, Prince of persia, electro body, jazz jack rabbit :)

Uwielbiam strzelanki Fpp. Kiedyś ostro grałem w Counter Strike - nawet mój klan wygrał jakieś zawody ogólnopolskie. Teraz już tylko konsole i to od czasu do czasu. Obecnie Ps4 i Battlefield 4 online a czekam na Battlefield 1 :)

Opublikowano
4 minuty temu, Merlot napisał:

Seba to podejrzewam że w Quake 3 Arena też grać musiałeś :)

O stary... Quake 1,2,3,4

Unreal Tournament - wspaniała gra.

Turok, Blood takie perełki też pamiętam. Chyba ciężko o tytuły, w które bym nie grał :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.