Pumba Opublikowano 11 Września 2016 #1 Opublikowano 11 Września 2016 Baniak: 300l (120x50x50) Technika: Filtr kubełkowy HW-303a Filtr wewnętrzny Aquael Circulator 2000 Oświetlenie: Belka oparta na modułach GOQ SAMSUNG 3x5630 Podłoże: Kreisler - piach dekoracyjny 0.8-1.0mm Dekoracje: Skałki dolomitowe Czarne PCV Obsada Cynotilapia Afra Red Top Likoma Labidochromis caeruleus Melanochromis cyaneorhabdos "maingano” Pseudotropheus socolofi Fotorelacja: Przed zalaniem: Po zalaniu: Po roku Na koniec krótki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=rRlWOIpoOLs Za jakiś czas przesiadka na 150x60x60 1
Jetstorm Opublikowano 11 Września 2016 #2 Opublikowano 11 Września 2016 Witam. Ja bym dodal jeszcze jeden kamien wiekszy po lewej stronie, jezeli chodzi o dekoracje. Druga rzecz to jak na moje oko to masz sinice na kamieniach ale moge sie mylic i rowniez obsada do redukcji.
egon44 Opublikowano 11 Września 2016 #3 Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Witaj... Zbiorniczek ładny,jednak bym się zastanowił nad zakryciem tego filtra wewnętrznego bo trochę bije po oczach,ogólnie reszta na plus ... Jeśli chodzi o obsadę w tym wymiarze zbiornika to pozbył bym się na tą chwile socolofi...Reszta według mnie ok,ale to już temat do innego działu... 25 minut temu, Jetstorm napisał: Druga rzecz to jak na moje oko to masz sinice na kamieniach ale moge sie mylic i rowniez obsada do redukcji. Ja tam żadnych sinic nie widzę... Edytowane 11 Września 2016 przez egon44
Jetstorm Opublikowano 11 Września 2016 #4 Opublikowano 11 Września 2016 1 minutę temu, egon44 napisał: Witaj... Zbiorniczek ładny,jednak bym się zastanowił nad zakryciem tego filtra wewnętrznego bo trochę bije po oczach,ogólnie reszta na plus ... Jeśli chodzi o obsadę w tym wymiarze zbiornika to pozbył bym się na tą chwile socolofi...Reszta według mnie ok,ale to już temat do innego działu... Ja tam żadnych sinic nie widzę... Napisałem ze moge sie mylic Wiec najwyrazniej tak jest
Pumba Opublikowano 11 Września 2016 Autor #5 Opublikowano 11 Września 2016 Teraz to już nie ma sensu się bawić Za miesiąc bedzie nowe szkło i obsada w całości przeniesiona raczej
egon44 Opublikowano 11 Września 2016 #6 Opublikowano 11 Września 2016 6 minut temu, Pumba napisał: Teraz to już nie ma sensu się bawić Za miesiąc bedzie nowe szkło i obsada w całości przeniesiona raczej W takim razie spoko
Jetstorm Opublikowano 12 Września 2016 #7 Opublikowano 12 Września 2016 Także życzę powodzenia z nowym szkiełkiem
Rekomendowane odpowiedzi