Ptoszek Opublikowano 5 Września 2016 #11 Opublikowano 5 Września 2016 7 minut temu, spiochu napisał: A jak to się ma do tytułu wątku?
elozox Opublikowano 5 Września 2016 Autor #12 Opublikowano 5 Września 2016 Tak ze nie mam potrzeby zakladania nowego...
spiochu Opublikowano 5 Września 2016 #13 Opublikowano 5 Września 2016 Masz rację, ktoś kto będzie szukał info o Synodontisach na pewno zajrzy do wątku o membe deep. To przecież takie logiczne... Drogi moderatorze, proszę, posprzątaj... Wysłane z telefonu
elozox Opublikowano 5 Września 2016 Autor #14 Opublikowano 5 Września 2016 Aj te świeżynki... ,nie wnosisz nic do tematu, po co trolowac ...
elozox Opublikowano 6 Października 2016 Autor #15 Opublikowano 6 Października 2016 No i znowu jestem posiadaczem gatunkow, ktore chcialem, jezeli chodzi o petricole to polecam dawac granulat denny,platki agresywnie brane przez mbune nie dojda do dna.Jak na razie synodompisy siedza caly czas w skalach, w nocy najwieksza aktynosc. Z tego co zauwazylem mam 4 samce swedenow ok 5cm(nie sa to ryby ze sklepow ,odpowidnio karmione np.OSI color+ spir.nie straca barwr)chetnie oddam za darmo po 1 samcu . Ten miot co mam jest zaj... naj... jaki mialem,samczyki konkret ze swoim deseniem w tym wieku.
Rekomendowane odpowiedzi