Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witaj...

Aranżacja z kamieni ładna,obsada do tego litrażu dobrze dobrana i co tu więcej pisać :) 

Jedynie co mnie kłuje w oczy to roślinki ale to już kwestia mojego gustu,a o tym nie będziemy dyskutować ;) 

Najważniejsze że tobie się podoba i cieszy twoje oko :D 

Edytowane przez egon44
Opublikowano

A ja uważam że ten nurzaniec fantastycznie komponuje się z wystrojem. Sam się zastanawiałem czy u siebie nie dorzucić kilka sztuk. Mam nadzieję że rybki nie będą go tykać.

Wysłane z mojego LG-D722

Opublikowano
6 godzin temu, Bezprym napisał:

Bardzo ładne.

Wysłane z mojego LG-D722

Dzięki :)

6 godzin temu, egon44 napisał:

Witaj...

Aranżacja z kamieni ładna,obsada do tego litrażu dobrze dobrana i co tu więcej pisać :) 

Jedynie co mnie kłuje w oczy to roślinki ale to już kwestia mojego gustu,a o tym nie będziemy dyskutować ;) 

Najważniejsze że tobie się podoba i cieszy twoje oko :D 

Dzięki egon44, dużo mi pomogłeś :)

5 godzin temu, Bezprym napisał:

A ja uważam że ten nurzaniec fantastycznie komponuje się z wystrojem. Sam się zastanawiałem czy u siebie nie dorzucić kilka sztuk. Mam nadzieję że rybki nie będą go tykać.

Wysłane z mojego LG-D722

Moim w ogóle nie smakuje więc rośnie jak szalony :D

Na roślinki nalegała rodzina bo..."rybki będą smutne bez roślinek " :D ale szczerze nawet mi się podoba. To ulubiona kryjówka saulosków, mają gdzie odpocząć od zalotów samca rozbójnika :)

Opublikowano
Dnia 27.08.2016 o 17:44, raiders napisał:

Naprawdę fajnie urządzone.

Dzięki :)

Dnia 27.08.2016 o 17:44, raiders napisał:

Saulose nie przestawiają podłoża po swojemu? :)

To akurat było świeżo po sprzątaniu...ale szczerze to nie kopią tak bardzo teraz, na początku owszem.