Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie dylemat w glowie caly czas mysl zeby zalozyc nowy baniak 220x75szer.70wys. 1155l z tym ze mieszkam w bloku na 3 pietrze na poddaszu blok wybudowany w roku 2005  ,i nie wiem czy sa sciany nosne czy tylko dzialowki, poradzcie czy mozna stawiac taki baniak bo już nie wiem co o tym myslec??????450l stoi i nic się nie dzieje :))

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
23 minuty temu, Turin napisał:

Duże masz pyszczaki :), ale kamieni bym dołożył. Jakie gatunki pływają u ciebie?

Kamoli jest akurat...

To nie gruzowisko z mbuną kolego ;) 

Opublikowano

Gratulacje trwało niemal rok ale wyszło zajechanie.

Ma potencjał i bardzo mi się podoba.

Seba może taki konkurs na najładniejsze nowe akwarium ale tylko dla świeżynek i młodzianków ?? co ty na to?? byłoby co pokazać.

Na prawdę coraz ładniejsze wielkie baniaki powstają i  nie piszę o tobie ale nawet czytający młodziankowie oraz świeżynki potrafią takie cuda odpalić jak poczytają a maja artystę w głowie.

Opublikowano
23 godziny temu, Turin napisał:

Duże masz pyszczaki :), ale kamieni bym dołożył. Jakie gatunki pływają u ciebie?

Kamieni styknie.z poprzedniego baniaka to alunacare zostawilem narazie a tak to exsochromis anagensy yellow dimidiochromis strigatus aristohromis christi (nie polecany do tej wielkosci baniaka ale jest jeszcze 1m miejsca to moze bedzie 3m baniak :),venustus frejek  i cos jeszcze moze dokupie :)