Ptoszek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #1 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Zakładam ten temat, żeby nie szukać ich po różnych tematach (może za leniwy jestem). Jeśli macie sklepy, firmy które możecie polecić prosił bym o podanie nazwy, strony. - Sklep eRybka - akwaria@erybka.pl - Dobre Akwaria - kontakt@dobreakwaria.pl - Przemek akwaria Szczecin - biuro@akwarium.szczecin.pl - Akwaria Kolno - kontakt@akwaria.biz - Myciok Śląsk - biuro@myciok.pl PS: Mam nadzieję, że tym tematem nie podpadnę "władzy" ;), mogę zamieścić link do tych sklepów? Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Ptoszek
michal_j Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 pytasz czy dwie wymienione przez Ciebie firmy są ok czy chcesz więcej wykonawców ? o Dobre Awaria masz dyskusję o eRybce były opinie w tym temacie, ale zostały usunięte .. generalnie czytając to co ludzie piszą na forach na temat eRybki - są to pozytywne opinie ..
Ptoszek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor #3 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Chiałbym więcej firm żeby wybrać tą najodpowiedniejszą 29 minut temu, michal_j napisał: pytasz czy dwie wymienione przez Ciebie firmy są ok Wiem, że te dwie firmy są dobre ale może coś ktoś jeszcze poleci.
deccorativo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #4 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 nie wiem co oznacza najodpowiedniejszą ale z fabryk baniaków masz jeszcze Przemek akwaria szczecin, akwaria kolno, myciok śląsk, i to co polecał Seba z Rzeszowa.. może coś pominąłem ale reszta to pośrednicy lub sklepy. też jestem leniwy i nie chce mi się szukać jakie te twoje wymiary ostatecznie i co float a co clear. z klejeniem u ciebie czy nie ile i czy wklejone spinki , jaki silikon - z transportem czy sam odbierzesz z wniesieniem czy bez , czy ze stelażem. podaj to wszystko mi na pw - tylko wszystko bo jestem leniwy i nie będę dopytywał po kilka razy. Ma być jedna opcja bo ci z fabryk też są leniwi i nie chce im się liczyć 20 wersji.
Ptoszek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor #5 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 18 minut temu, deccorativo napisał: też jestem leniwy i nie chce mi się szukać jakie te twoje wymiary ostatecznie i co float a co clear. z klejeniem u ciebie czy nie ile i czy wklejone spinki , jaki silikon - z transportem czy sam odbierzesz z wniesieniem czy bez , czy ze stelażem. 18 minut temu, deccorativo napisał: Ma być jedna opcja bo ci z fabryk też są leniwi i nie chce im się liczyć 20 wersji. Szkoda, że tylko jedna bo myślałem nad trzema
Rekomendowane odpowiedzi