Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta wyłapią ;D Jak u mnie się rzucą to garściami do pyska ląduje ;P Jeszcze pytanko: bo w jednym woreczku była karteczka z napisem "V" rozumiem, że to pokarm Veggie. Po kolorze pokarmu niczym się nie różni dlatego pytam

Opublikowano

Właśnie dzisiaj,  nie dawno odebrałem paczuszkę z pokarmami  i tez nasunęło mi się myśl ze karteczka z literka V oznacza veggie, a druga to będzie cichlid i odnośnie cichlid zamawiałem wielkość 2mm anie widzę żadnej różnicy miedzy tym a tym pokarmem (chyba że się mylę, choć tak to nie wygląda? ) Po za tym pokarm jest świetnej jakości, i polecam każdemu. ?

Opublikowano
33 minuty temu, Pumba napisał:

Jeszcze pytanko: bo w jednym woreczku była karteczka z napisem "V" rozumiem, że to pokarm Veggie. Po kolorze pokarmu niczym się nie różni dlatego pytam

10 minut temu, kil84 napisał:

Właśnie dzisiaj,  nie dawno odebrałem paczuszkę z pokarmami  i tez nasunęło mi się myśl ze karteczka z literka V oznacza veggie, a druga to będzie cichlid i odnośnie cichlid zamawiałem wielkość 2mm anie widzę żadnej różnicy miedzy tym a tym pokarmem (chyba że się mylę, choć tak to nie wygląda? ) Po za tym pokarm jest świetnej jakości, i polecam każdemu. ?

Jeśli się dobrze przypatrzycie to Veggie zachodzi na kolor lekko zielonkawy,a z kolei Cichlid na bardziej brązowy ;) 

Opublikowano

Tak,  karteczka "V" oznacza Veggie. 

Godzinę temu, kil84 napisał:

Jeśli nie widzisz różnicy to w takim razie mogłem pomylić zamówienie, bo jednak jest różnica w wielkości.  Jeśli chcesz 2mm to odeślij mi ten pokarm, ja oczywiście zwrócę koszty i odeślę Ci 2mm.

53 minuty temu, pablojogi napisał:

ja wciąż czekam:-(

Wysyłka była polecona, ale nie priorytetowa. 

1 godzinę temu, Pumba napisał:

Ta wyłapią ;D Jak u mnie się rzucą to garściami do pyska ląduje ;P Jeszcze pytanko: bo w jednym woreczku była karteczka z napisem "V" rozumiem, że to pokarm Veggie. Po kolorze pokarmu niczym się nie różni dlatego pytam

Jest mała różnica w kolorze i trzeba się przyjrzeć,  temu wsadzałem  karteczki.