Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Mortis napisał:

No niestety nie mam nikogo w Anglii

No i dobrze, bo byśmy pewnie musieli karmić ryby drugą stroną jakby był z Anglii :P Czekamy cierpliwie, nic się nie dzieje

Edytowane przez mareckee
Opublikowano

Jutro wszystko opiszę

7 minut temu, Bezprym napisał:

Karol a jak tam z przesyłką, ile wynosi?

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Jutro wszystko opiszę. 

• Dziękuję 2
Opublikowano

Witam

Znalazlem ten test na oscarfish.com , faktycznie Northfin to jedyny pokarm który uzyskal note 6 na 6 mozliwych, ale z drugiej strony NLS ma 5.5 ale tylko dlatego ze nie wyslali certyfikatu Ethoyxquin Free ( wg opisu nie ma dodatku Ethoxyquin który jest niedozwolony w EU ale dozwolony w US jako dodatek do pokarmow zwierzecych) , dodatkowo podaja iz NLS prawdopodobnie jest lepszym pokarmem ze wzgledu na dodatek Chlorella Algae oraz Ulva Seaweed ) przy czym moim skromnym zdaniem ( karmilem tylko NLS przez ponad 2 lata ) NorthFin akurat dla mnie wydaje się lepszy poniewaz od razu lekko opada (NLS czesciowo unosi się na tafli , czesciowo tonie) i ryby od razu go lapia. Z mojej strony polecam NorthFin i brawa dla @Mortis iz umozliwia dostep do tego pokarmu w PL

PS. Pokarmy  OSI oraz otrzymaly 2/3 gwiazdki w/g oscarfish wiecej na http://oscarfish.com/fish-food-analysis.html dla tych ktorym umknelo

Londo

• Dziękuję 1
Opublikowano

Koszt wysyłki 9,8 zł przesyłka listowa polecona zwykła. 

100 g pokarmu 27 zł

Dane do przelewu

Karol Kaczyński

82 1140 2004 0000 3702 7657 7457

BARDZO PROSZĘ W TYTULE PRZELEWU WPISYWAĆ NICK I ADRES DO PRZESYŁKI !!!!!!!!!!!  

• Dziękuję 1
Opublikowano
10 minut temu, marcin73m napisał:

Pewnie nie chcesz, żeby o tym pisać, ale.. przelew wykonany :P

Ostatnio jak pisałem by nie pisać to i tak pisaliście fajna zabawa była z tego. To teraz piszcie :D:D:D to może nie będziecie pisali :P