bakus_44 Opublikowano 10 Maja 2018 #141 Opublikowano 10 Maja 2018 Jeden z moich faworytów jeżeli chodzi o obsadę... szkoda trochę, ale rozumiem- sam zmieniam ryby średnio co 2 lata
kszyszek Opublikowano 12 Czerwca 2018 #143 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Masz tam inwazję świderków czy tylko mi się wydaje? Kurcze może znalazł by się na forum ktoś kto przetrzymał by mi te rybki przez miesiąc? W czasie kiedy będę kompletował obsadę pewnie nic nie będzie, a tu takie okazy prawie na miejscu....
JemioloSeba Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor #144 Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Okazy jutro wyjeżdżają do nowego właściciela więc już po ptokach Co do inwazji to masz rację i to między innymi jest główny powód restartu. Świderki po prostu mnie zasypały. Jest ich setki jak nie tysiące. Zakładam właśnie nowy temat jak się ich pozbyć w trakcie gdy w akwarium nie będzie ryb. Zaraz podam link. Oto link: Edytowane 12 Czerwca 2018 przez JemioloSeba
timi-akwaria.pro Opublikowano 12 Czerwca 2018 #145 Opublikowano 12 Czerwca 2018 46 minut temu, JemioloSeba napisał: Okazy jutro wyjeżdżają do nowego właściciela więc już po ptokach Niech jadą razem z akwarium. Skleimy nowe, większe, ładniejsze...
szwagier1983 Opublikowano 12 Czerwca 2018 #146 Opublikowano 12 Czerwca 2018 3 minuty temu, timi napisał: Niech jadą razem z akwarium. Skleimy nowe, większe, ładniejsze... To mam szukać innego transportu?
timi-akwaria.pro Opublikowano 12 Czerwca 2018 #147 Opublikowano 12 Czerwca 2018 To mam szukać innego transportu? Haha, zapytaj Sebastiana, może wejdzie do jego focusa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pablojogi Opublikowano 13 Czerwca 2018 #148 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Seba Helenki trochę czasu, mniej żerła i będzie po świderkach, miałem, przerabiałem to u siebie i działa:-)
JemioloSeba Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor #149 Opublikowano 13 Czerwca 2018 21 godzin temu, timi napisał: Haha, zapytaj Sebastiana, może wejdzie do jego focusa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Focus to już przeszłość Dziś opróżniłem akwarium z ostatnich lokatorów, modułów i wody. Odcięte zostały wlot i wylot narurowca i zamontowana ma próbę nowa pokrywa AquaStel. Jutro wywalam piach i obracam akwarium. Nowe moduły Btn zamówione. Sam jeszcze nie wiem co będzie ale mam nadzieję, że wyjdzie co najmniej dobrze. 2
JemioloSeba Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor #150 Opublikowano 3 Lipca 2018 Pierwsze przymiarki. Jutro wypad na skład kamienia po piach i jeszcze kilka (kilkanaście) kamieni. 5
Rekomendowane odpowiedzi