JemioloSeba Opublikowano 18 Lutego 2017 #581 Opublikowano 18 Lutego 2017 Widocznie znów coś poprawili ale i zepsuli. Trzeba czekać na aktualizację. Problem częściej występuje na Chrome bo u mnie praktycznie za każdym razem. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Lutego 2017 #582 Opublikowano 18 Lutego 2017 ..przez moment też mi się wydawało ,że coś jest nie tak. Ale już jest tak jak pisałem i pokazałem. Ja używam firefox Cytuj
pozner Opublikowano 18 Lutego 2017 #583 Opublikowano 18 Lutego 2017 Też mam ten problem, ale myślałem, że to tylko tak u mnie, więc nie sygnalizowałem tego. Szlag mnie trafiał, gdy po zacytowaniu pisałem post i przez cały czas pamiętałem o "ą", a na końcu zapominałem i cały tekst szedł się je...ć . Teraz najpierw piszę tekst, a na końcu wklejam cytaty , ale jest to upierdliwe. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 18 Lutego 2017 #584 Opublikowano 18 Lutego 2017 45 minut temu, pozner napisał: Też mam ten problem, ale myślałem, że to tylko tak u mnie, więc nie sygnalizowałem tego. Szlag mnie trafiał, gdy po zacytowaniu pisałem post i przez cały czas pamiętałem o "ą", a na końcu zapominałem i cały tekst szedł się je...ć . Teraz najpierw piszę tekst, a na końcu wklejam cytaty , ale jest to upierdliwe. Próba z telefonu: Ążó Edit: z tel. jest ok. Cytuj
egon44 Opublikowano 18 Lutego 2017 #585 Opublikowano 18 Lutego 2017 2 godziny temu, JemioloSeba napisał: Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. 2 godziny temu, JemioloSeba napisał: Bo to się dzieje tylko po zacytowaniu kogoś. Też tak mam To znaczy jak pisze odpowiedz a wstawię literkę (ą) w zdaniu to cała zawartość napisanego postu znika... Mam to samo na Chrome jak i Firefox także to chyba jakiś błąd z forum... Cytuj
pozner Opublikowano 18 Lutego 2017 #586 Opublikowano 18 Lutego 2017 1 godzinę temu, marek_z_81 napisał: Próba z telefonu: Ążó Edit: z tel. jest ok. Tak jest tylko na kompie. Cytuj
jaras Opublikowano 18 Lutego 2017 #587 Opublikowano 18 Lutego 2017 1 godzinę temu, egon44 napisał: Też tak mam To znaczy jak pisze odpowiedz a wstawię literkę (ą) w zdaniu to cała zawartość napisanego postu znika... Mam to samo na Chrome jak i Firefox także to chyba jakiś błąd z forum... też tak mam. Przeglądarka opera Cytuj
egon44 Opublikowano 18 Lutego 2017 #588 Opublikowano 18 Lutego 2017 Dodam że na telefonie tego błędu nie mam Cytuj
Pleziorro Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor #589 Opublikowano 21 Lutego 2017 ą Dnia 18.02.2017 o 23:07, egon44 napisał: Dodam że na telefonie tego błędu nie mam ą Sprawdziłem, dzieje się tak tylko przy cytowaniu, czy może ktoś zajrzeć do ustawień forum, być może sa jakieś skróty ustawione, bo na chwile obecna nie da się korzystać z forum ! Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 21 Lutego 2017 #590 Opublikowano 21 Lutego 2017 Dnia 18.02.2017 o 12:13, JemioloSeba napisał: Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. 56 minut temu, Pleziorro napisał: Sprawdziłem, dzieje się tak tylko przy cytowaniu, Rafał, przecież od początku pisałem, że problem jest tylko podczas cytowania Nie ma ustawień, które by to mogły naprawić. Najprawdopodobniej ostatnia aktualizacja coś namieszała. Pewnie nowa to poprawi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi