Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co by się jeszcze przydało.

Przycisk/link do listy użytkowników wszystkich (w starym forum było). Na stronie głównej jest tylko lista użytkowników online. Przydaje się to jeśli nie znasz dokładnej nazwy użytkownika, pamiętasz tylko początek nicka. (np. luk... a nie pamiętasz 5007). Teraz żeby wejść w profil tego użytkownika, napisać do niego wiadomość itp. muszę odnaleźć jakiś jego post.

No chyba że to gdzieś jest w menu a ja po prostu nie umiem znaleźć.

Opublikowano
2 godziny temu, Pleziorro napisał:

Pod pod postem, ale w słusznej sprawie, przy okazji zobaczymy czy coś się zmieniło w tej kwestii :)

Chciałem napisać sprostowanie do trzymania ustawień, trzeba wprowadzić własne ustawienia i zapisać je jako nowy kanał. Po czym ustawić kanał jako domyślny i wszystko działa.

Powinniśmy popracować nad jakimś FAQ do forum, bo ma na prawdę mega rozbudowane możliwości i nie każdy to od razu załapie.

SUPER !

MamGdzie to znajdę, jestem na małym przesyle i Mam problem z szukaniem.

Opublikowano

Hej!

Może już pojawiła się ta sugestia, ale czy miniaturki z Youtube mogą być w normalnym rozmiarze a nie na pól ekranu? To samo tyczy się rozmiaru zdjęć w sygnaturach. Ułatwi to znacznie przeglądanie wątków.

Opublikowano
2 minuty temu, maqus napisał:

Hej!

Może już pojawiła się ta sugestia, ale czy miniaturki z Youtube mogą być w normalnym rozmiarze a nie na pól ekranu? To samo tyczy się rozmiaru zdjęć w sygnaturach. Ułatwi to znacznie przeglądanie wątków.

Rozmiar zdjęcia w sygnaturce ustala użytkownik. 

Filmy youtube narazie coś nie działają i możliwe, że nie będą mogły być używane. Pracujemy nad tym.

Opublikowano
5 minut temu, JemioloSeba napisał:

Łączenie postów też już włączone.

Przecież to już było włączone wcześniej,przynajmniej ja tak miałem ;) 

5 minut temu, maqus napisał:

Hej!

Tak już się pojawiła,pisałem to Ja w tym poście...

Dnia 2.08.2016 o 06:22, egon44 napisał:

No i jak widać opcja wstawienia sygnatury już działa :D ...

Teraz jest wszystko ok,wszystko ładnie opisane na co trzeba zwrócić uwagę przy wklejaniu zdjęcia itd...

Dodam jeszcze że jeżeli kogoś z was razi widok sygnatur pod postami(osobiście mnie to nie przeszkadza) to z prawej strony obok sygnatury jest opcja ignorowania ich...Klikacie na to i macie święty spokój ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Rozmiar zdjęcia w sygnaturce ustala użytkownik. 

Rozumiem. Ale jest chyba ustalony jakiś limit? Przecież w podpisach niektórych użytkowników znajdują się zdjęcia akwariów, gdzie widać każdy najmniejszy szczegół, jakbym otwierał zdjęcie w galerii.

Opublikowano
27 minut temu, suricade napisał:

MamGdzie to znajdę, jestem na małym przesyle i Mam problem z szukaniem.

Tam gdzie masz nieprzeczytana zawartość, masz też różne opcje pokazywania jej, jak wprowadzisz swoje zmiany to będziesz mieć przycisk zapisz jako... podajesz nazwę i zapisujesz, potem tylko kliknij aby domyślnie forum używało tej Twojej zapisanej opcji. 

Kurde słabo tłumaczę - czuję to, ale może jakoś sobie poradzisz :)

Opublikowano
2 minuty temu, maqus napisał:

Rozumiem. Ale jest chyba ustalony jakiś limit? Przecież w podpisach niektórych użytkowników znajdują się zdjęcia akwariów, gdzie widać każdy najmniejszy szczegół, jakbym otwierał zdjęcie w galerii.

A o to Tobie chodzi :D ...

Każdy przy wklejaniu fotki może zmieniać dowolnie rozmiar swojej sygnatury do dowolnej wielkości jaką preferuje...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.