Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, JemioloSeba napisał:

Dajcie sobie czas na przyzwyczajenie do obsługi bo nie możemy zmienić wszystkiego pod nasze indywidualne przyzwyczajenia. 

Hmmmmmmmmmmm   nie wiem po co taki nacisk na zmienianie wszystkiego odrazu  przecież wszystko pracuje jak należny kwestia przyzwyczajenia poruszania sie po nowej stronie - nie marudzimy tylko sie uczymy :D

Edytowane przez Dario1906
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Bez przesady, nie ma takiej tragedii. Jest mniej intuicyjnie, ale też jest zwyczajnie odrobinę inne od tego, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Kwestia wprawy. Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem tego, jak szybko załatwiane są postulaty i jak wszystko zaczyna wyglądać tak jak powinno. Tak trzymać! ;)

• Dziękuję 2
Opublikowano
3 minuty temu, MatiK napisał:

Bez przesady, nie ma takiej tragedii. Jest mniej intuicyjnie, ale też jest zwyczajnie odrobinę inne od tego, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Kwestia wprawy. Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem tego, jak szybko załatwiane są postulaty i jak wszystko zaczyna wyglądać tak jak powinno. Tak trzymać! ;)

Nic dodać nic ująć :D 

Opublikowano

Da się wybrać filtry i wszystko ustawić pod siebie np. że chcesz widzieć tylko posty. Fakt , że narazie gubią ustawienia i po wyłączeniu znów jest wszystko ale jak wspomniałem już to zglosiłem i czekamy na poprawę.

Na samej górze nad postami masz filtry... zobacz jak to działa.

Opublikowano

Ok codziło o to gubienie. Czy nazwy tematów macie poprawnie wyświetlane czy literka pod literką. Czami jeden mam poprawnie a 2 rozjechany. Panowie nie chodzi o totalne zmiany. Zawsze przy zmianie softu wyskakują błędy i warto to od razu korygować.

Opublikowano

No ja cały czas piszę, nie po to żeby krytykować, tylko żeby mobilizować do poprawy. A do pewnych rzeczy nie trzeba się przyzwyczajać, tylko najnormalniej w świecie muszą zostać poprawione. Forum nie może funkcjonować poprawnie, jeśli nie masz przy każdym temacie guzika do ostatniego posta. Nawet przy szybkim internecie w domu, jest to męczące, a w dziczy z telefonu praktycznie uniemożliwia korzystanie z forum.

I nikogo nie poganiam :) czekam na dalszy rozwój sytuacji i staram się znajdować kolejne rzeczy, które można poprawić.

Opublikowano

Można. Zwiększę limit do 15.

Informatyk pisze, że poprawił to o co prosiliśmy. prosił o wyczyszczenie plików cookies przeglądarki i sprawdzenie bo u niego działa. Sprawdźcie bo ja jestem na telefonie.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.