Dario1906 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #141 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) 6 minut temu, JemioloSeba napisał: Dajcie sobie czas na przyzwyczajenie do obsługi bo nie możemy zmienić wszystkiego pod nasze indywidualne przyzwyczajenia. Hmmmmmmmmmmm nie wiem po co taki nacisk na zmienianie wszystkiego odrazu przecież wszystko pracuje jak należny kwestia przyzwyczajenia poruszania sie po nowej stronie - nie marudzimy tylko sie uczymy Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Dario1906 1 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #142 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Może nie wszystko pracuje jak należy ale już to jest zgłoszone i pozostaje czekać na poprawę. Cytuj
MatiK Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #143 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Bez przesady, nie ma takiej tragedii. Jest mniej intuicyjnie, ale też jest zwyczajnie odrobinę inne od tego, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Kwestia wprawy. Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem tego, jak szybko załatwiane są postulaty i jak wszystko zaczyna wyglądać tak jak powinno. Tak trzymać! 2 Cytuj
Dario1906 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #144 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 3 minuty temu, MatiK napisał: Bez przesady, nie ma takiej tragedii. Jest mniej intuicyjnie, ale też jest zwyczajnie odrobinę inne od tego, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Kwestia wprawy. Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem tego, jak szybko załatwiane są postulaty i jak wszystko zaczyna wyglądać tak jak powinno. Tak trzymać! Nic dodać nic ująć Cytuj
suricade Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #145 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 U mnie w nieprzecztanej zawartości posty wymieszane są ze zdjęciami , dlatego to zgłaszam. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #146 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Da się wybrać filtry i wszystko ustawić pod siebie np. że chcesz widzieć tylko posty. Fakt , że narazie gubią ustawienia i po wyłączeniu znów jest wszystko ale jak wspomniałem już to zglosiłem i czekamy na poprawę. Na samej górze nad postami masz filtry... zobacz jak to działa. Cytuj
suricade Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #147 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ok codziło o to gubienie. Czy nazwy tematów macie poprawnie wyświetlane czy literka pod literką. Czami jeden mam poprawnie a 2 rozjechany. Panowie nie chodzi o totalne zmiany. Zawsze przy zmianie softu wyskakują błędy i warto to od razu korygować. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor #148 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No ja cały czas piszę, nie po to żeby krytykować, tylko żeby mobilizować do poprawy. A do pewnych rzeczy nie trzeba się przyzwyczajać, tylko najnormalniej w świecie muszą zostać poprawione. Forum nie może funkcjonować poprawnie, jeśli nie masz przy każdym temacie guzika do ostatniego posta. Nawet przy szybkim internecie w domu, jest to męczące, a w dziczy z telefonu praktycznie uniemożliwia korzystanie z forum. I nikogo nie poganiam czekam na dalszy rozwój sytuacji i staram się znajdować kolejne rzeczy, które można poprawić. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #149 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 ....a ja podzielę się swoim spostrzeżeniem. Chodzi mi o to ,że przy tamtym sofcie mogłem dziennie kliknąć 10 razy przyznając komuś punkt. Teraz można dać dziennie tylko 5 punktów. Można zwiększyć limit tak jak było? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #150 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Można. Zwiększę limit do 15. Informatyk pisze, że poprawił to o co prosiliśmy. prosił o wyczyszczenie plików cookies przeglądarki i sprawdzenie bo u niego działa. Sprawdźcie bo ja jestem na telefonie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi