Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Powinniście już mieć możliwość sprawdzenia reputacji. Poddam jednak jeszcze to decyzji zarządu aby nie było, że sam rządzę ;)

Jeśli już to demokratycznie daj pod przegłosowanie członkom klubu :) w końcu to forum dla nas :)

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, JemioloSeba napisał:

Powinniście już mieć możliwość sprawdzenia reputacji.

...można teraz też sprawdzić kto przyznał punkt reputacji w następujący sposób: najechać kursorem na "dzwoneczek u góry przy  kopercie i sygnaturce, nacisnąć i wyskoczy okienko z informacją :kto i za jaki post przyznał punkt.

..oczywiście serduszko też działa.

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano

Czy w nowej Galerii można dodać zakładkę "Moje zdjęcia" tak jak było to w poprzedniej galerii żeby pokazywała tylko własne zdjęcia bo na razie jest Chaos. Na początku po kliknięciu na zdjęcie i otworzeniu go była opcja "Pokaż inne zdjęcia tego użytkownika" teraz tego nie widzę a szkoda bo ułatwiło to poruszanie się po galerii.

Opublikowano

Chaos został już ogarnięty więc nie wiem o co chodzi?

W swoje zdjęcia wchodzimy tak:

Profil - w prawym górnym rogu "Moja aktywność" i po lewej mamy całą swoją zawartość włącznie z galerią i postami. 

Od razu uprzedzam... stare zdjęcia ze starego softu najprawdopodobniej macie w zakładce "grafiki".

Edit.

Jednak nowe zdjęcia też lądują w "Grafikach" więc to tam znajdują się nasze wszystkie zdjęcia.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.