JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #111 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Usunąłem to co zrobiłeś ale nie wiem, które zdjęcie chcesz mieć jako profilowe. Podeśli mi lub wstaw sobie w ustawieniach. 1 Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #112 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 4 minuty temu, JemioloSeba napisał: Usunąłem to co zrobiłeś ale nie wiem, które zdjęcie chcesz mieć jako profilowe. Podeśli mi lub wstaw sobie w ustawieniach. OK, dzięki:) Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #113 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Powinniście już mieć możliwość sprawdzenia reputacji. Poddam jednak jeszcze to decyzji zarządu aby nie było, że sam rządzę 1 Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #114 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 4 minuty temu, JemioloSeba napisał: Powinniście już mieć możliwość sprawdzenia reputacji. Poddam jednak jeszcze to decyzji zarządu aby nie było, że sam rządzę Jeśli już to demokratycznie daj pod przegłosowanie członkom klubu w końcu to forum dla nas Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #115 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) 20 minut temu, JemioloSeba napisał: Powinniście już mieć możliwość sprawdzenia reputacji. ...można teraz też sprawdzić kto przyznał punkt reputacji w następujący sposób: najechać kursorem na "dzwoneczek u góry przy kopercie i sygnaturce, nacisnąć i wyskoczy okienko z informacją :kto i za jaki post przyznał punkt. ..oczywiście serduszko też działa. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #116 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W dzwoneczku wyświetlają się wszystkie powiadomienia jakie ustawiłeś sobie w profilu. Jeśli ktoś Ciebie zacytuje, doda reputację lub odpowie na PW to tam się wyświetla. Cytuj
Bezprym Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #117 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czy w nowej Galerii można dodać zakładkę "Moje zdjęcia" tak jak było to w poprzedniej galerii żeby pokazywała tylko własne zdjęcia bo na razie jest Chaos. Na początku po kliknięciu na zdjęcie i otworzeniu go była opcja "Pokaż inne zdjęcia tego użytkownika" teraz tego nie widzę a szkoda bo ułatwiło to poruszanie się po galerii. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #118 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Chaos został już ogarnięty więc nie wiem o co chodzi? W swoje zdjęcia wchodzimy tak: Profil - w prawym górnym rogu "Moja aktywność" i po lewej mamy całą swoją zawartość włącznie z galerią i postami. Od razu uprzedzam... stare zdjęcia ze starego softu najprawdopodobniej macie w zakładce "grafiki". Edit. Jednak nowe zdjęcia też lądują w "Grafikach" więc to tam znajdują się nasze wszystkie zdjęcia. Cytuj
Bezprym Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #119 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A nie można by było oddzielić postów od galerii. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #120 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie rozumiem.... Posty są w innym miejscu a galeria w innym. Na komputerze jest to bardzo przejrzyste. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi