JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #101 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spróbujcie dodać fotkę teraz ale tylko dział Ryby Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #102 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 44 minuty temu, JemioloSeba napisał: Andrzej Faq jest w podstawach i na głównej jest do niego odnośnik - tuż pod tytułem Podstawy. ....przerzuca tam ale jak chcesz wejść w konkretny temat : "jak karmić pyszczaki" to temat się nie otwiera. Czyli przerzuca tam gdzie trzeba ale już tematów nie otwiera. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #103 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spokojnie. Ogarniemy i to I tak dużo zrobione jak na parę dni. Cytuj
troad Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #104 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie mogę wysłać prywatniej wiadomości do niektórych użytkowników. Pisałem do Pleziego i poszło. Chciałem napisać do Rafika567 i się nie dało, więc chciałem zgłosić problem u moderatora Eljota i tez nie mogę wysłać. Dostaje komunikat typu eljot nie może otrzymywać wiadomości. Oni mają coś poblokowane czy to u mnie coś nie tak? Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #105 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 11 minut temu, JemioloSeba napisał: Spróbujcie dodać fotkę teraz ale tylko dział Ryby Teraz działa Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #106 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To była kwestia uprawnień. Już robię resztę galerii i możecie wstawiać fotki. 1 Cytuj
yaro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #107 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Da się ale czy wszyscy chcą tej jawności? Cytuj
spiochu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #108 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Yaro, o czym piszesz?Mam wrażenie, że na tapatalku nie widać linków, do których forum dodaje obrazki z automatu. Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #109 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Piotrze doprowadźmy na początku do ładu forum z poziomu komputera. Później zajmiemy się tapatak. Yaro pisał o punktach reputacji. Myślę Jarku, że zawsze wszyscy widzieli kto dziękuje to niech i teraz będzie widać. Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #110 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Sebek, otworzyłem w galerii świeżo dodane zdjęcie przez AndrzejWałb i po prawej stronie pojawił się przycisk "Moje zdjęcie profilowe". Kliknąłem, myśląc, że wyświetli się moje, a tu klops, ustawiło mi fotę Andrzeja jako moje zdjęcie profilowe:( Możesz to cofnąć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi