Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Andrzej Faq jest w podstawach i na głównej jest do niego odnośnik - tuż pod tytułem Podstawy.

....przerzuca tam ale jak chcesz wejść w konkretny temat : "jak karmić pyszczaki" to temat się nie otwiera. Czyli przerzuca tam gdzie trzeba ale już tematów nie otwiera.

Opublikowano

Nie mogę wysłać prywatniej wiadomości do niektórych użytkowników.

Pisałem do Pleziego i poszło. Chciałem napisać do Rafika567 i się nie dało, więc chciałem zgłosić problem u moderatora Eljota i tez nie mogę wysłać.
Dostaje komunikat typu  eljot nie może otrzymywać wiadomości.  

Oni mają coś poblokowane czy to u mnie coś nie tak?

Opublikowano

Piotrze doprowadźmy na początku do ładu forum z poziomu komputera. Później zajmiemy się tapatak. 

Yaro pisał o punktach reputacji. Myślę Jarku, że zawsze wszyscy widzieli kto dziękuje to niech i teraz będzie widać.

Opublikowano

Sebek, otworzyłem w galerii świeżo dodane zdjęcie przez AndrzejWałb i po prawej stronie pojawił się przycisk "Moje zdjęcie profilowe". Kliknąłem, myśląc, że wyświetli się moje, a tu klops, ustawiło mi fotę Andrzeja jako moje zdjęcie profilowe:( Możesz to cofnąć?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.