Skocz do zawartości

Euro 2016 - Turniej Typera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedziałem że na tych mistrzostwach będą niespodzianki ale nie, że aż takie :-)

IMHO dobrze, że tak się dzieje bo to pokazuję, że to nie Indywidualności za grube miliony a drużyny z charakterem dają efekt :-)

Opublikowano
....bardzo mnie cieszy zwycięstwo Islandii ! Widzę ,że nikt nie stawiał na ich zwycięstwo..

Trudno było uwierzyć by zespół taki jak Islandia mógł zagrozić Anglikom. Jednak pełen szacunek dla Islandii i mam nadzieję, że z Francją powtórzą wyczyn.

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście ale nawet jeżeli przegramy z Portugalia, nasza reprezentacja awansuje na okolo 15 miejsce w rankingu Fifa co daje nam pierwszy koszyk w eliminacjach do Euro 2020 :-)

Opublikowano

Niekonwencjonalny Zieliński na pewno by pomógł ale w reprezentacji gra zawsze jak dziecko we mgle. Może się przełamie ale raczej nie w tych mistrzostwach.

Islandii kibicowalem od pierwszej sekundy . Super sprawa, że awansowali. Wcale nie stoją na straconej pozycji z Francuzami. Jako, że mogą trafić na Nas dopiero w finale to dopiero wtedy przestanę im kibicować. Swoją drogą jak wydawali te okrzyki to była niezła atmosfera . W pierwszej chwili myślałem , że to atak terorystyczny jakimiś rakietami

Opublikowano
Niekonwencjonalny Zieliński na pewno by pomógł ale w reprezentacji gra zawsze jak dziecko we mgle. Może się przełamie ale raczej nie w tych mistrzostwach.

...a przypomnijcie sobie jak poniżano Fabiańskiego...jak go traktowano ..jak dziennikarze o nim o pisali i kto jemu zaufał i kto w niego wierzył..? Warto było wierzyć? Warto....Miejmy nadzieję ,że i Zieliński kiedyś się przełamie i doceni swoją wartość , nabierze pewności siebie..Kwestia czasu...

Opublikowano

Osobiście uważam, że Fabiański to rewelacyjny bramkarz. Trochę kontuzje mu pokrzyżowały rozwój kariery. Wenger obiecywał dużo, a wciąż był rezerwowym mimo, że nie miał kontuzji. Szkoda, że wcześniej nie opuścił Arsenalu. Szkoda talentu Kuszczaka w Manchester United, tam też był karmiony mrzonkami i wieczny rezerwowy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.