Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lenek czeka i ma nadzieję, że pod choinkę dostanie trochę kaski i będzie mógł w końcu skończyć swój projekt:) choć do końca nie jestem przekonany, że w końcu mu się to uda:)

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zbiornik będzie w poniedziałek.

Opublikowano
Lenek czeka i ma nadzieję, że pod choinkę dostanie trochę kaski i będzie mógł w końcu skończyć swój projekt:) choć do końca nie jestem przekonany, że w końcu mu się to uda:)

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to zbiornik będzie w poniedziałek.

no to zaraz po jego wykonaniu jesteś zobowiązany zrobić fotę i podzielić się nią w klubowej galerii.

Opublikowano

Dziś w końcu udało mi się skończyć opis prac związanych z budową tła w naszym akwa. Chętnych do przeglądnięcia zapraszam na naszą stronkę, linka macie w mojej stopce. Proszę również o Wasze komentarze, albo tu-na forum, albo na podanej stronce :D

Opublikowano

No i się porobiło - mam wielki dylemat - w Krakowie muszlowce i szczelinowce są - drogie, trzeba jechać 50km, nie wiadomo jakie proporcje czy układ (jak kto woli) płci. W mieście pyszczaki - tanio, fajny wybór, na miejscu. Poza tym rodzice bardziej mnie na nie namawiają - wiadomo ładniej się prezentują. Akwarium stoi już u mnie na szafce i czekam sobie na Eheima 2215 - markowy, cena wysoka. Myślałem też nad dyskowcami - za duże wymagania, ładne, imo nieciekawe zachowanie. Już zgłupiałem nie wiem co wybrać. Pomyślę jeszcze miesiąc bo wtedy mam mieć kasę i zadecyduję. Coraz bardziej myślę o tych pyszczakach - wiem zaraz powiecie, że zaś chce pyszczaki - i będzie usuwanie wątków przeze moderatorów. :lol::lol: Sam się z tego śmieje, że planuję, a potem i tak nic z tego nie wychodzi. :lol::D Proszę o wyrozumiałość :lol::D