Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z L czy bez różnica taka, że brak jest wyświetlacza przepływu i aktualnej mocy z jaką pompa działa.

Wyświetlacz nie jest potrzebny, ot taki bajer.Chodzi mi bardziej czy warto kupić używkę, czy raczej sobie odpuścić?

Opublikowano
czekaj, czekaj, co kupiłeś ? grundfosa ? LFP ? IBO ? Masz tą pompę u siebie ?

Kupiłem LFP Experie L 25-60.Tak mam u siebie już.

Na początku myślałem o IBO, bo po co przepłacać,ale nic w necie pozytywnego o niej nie znalazłem.

Opublikowano
Na początku myślałem o IBO, bo po co przepłacać,ale nic w necie pozytywnego o niej nie znalazłem.

Negatywnego chyba też nie, bo sam poczytałem opinie.

Opublikowano
Negatywnego chyba też nie, bo sam poczytałem opinie.

Tak, masz rację.Złych tez nie znalazłem, poza jedną że komuś się zatrzymała IBO 25-60.

Więcej tematów jest o Omnigena.O IBO praktycznie nie ma nic.Daje coś do myślenia ?, czy tylko moje błędne założenia?

Opublikowano

Wydaję mi się, że każda pompa CO do akwarium będzie dobra. To nie brudna woda w grzejnikach i ciśnieniem. Sam mam pompę EuroTerm czy jakoś tak, pracuje 2-3 lata na 3 biegu i złego słowa na nią nie powiem, cicha, wydajna. Pobiera 22W tak jak w papierach. Polecił mi ją właściciel hurtowni hydraulicznej, podobno składana w Polsce, przez 5 lat żadnego zwrotu.

A pytałem dlatego bo myślałem, że zakupiłeś IBO.

Opublikowano
Wydaję mi się, że każda pompa CO do akwarium będzie dobra.

A pytałem dlatego bo myślałem, że zakupiłeś IBO.

Tez jestem tego zdania że każda pompa będzie dobra.

Chciałem kupić IBO tylko nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o faktycznym poborze prądu.W opisach jest napisane 5-22 W w pompie 25-40, ale jakoś nie mam przekonania, a chciałem kupić pompę energo.

• 3 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Pozwolę sobie odkopać temat. A co w takim razie z pompami typu Aquael UNIPUMP? Nie będzie to właśnie idealne rozwiązanie pod narurowiec?

Edytowane przez Kubiszon