Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała aktualizacja:

Helmety dostały eksmisję do sumpa ;) kamienie powoli zarastają glonem :)

Ryby nabierają coraz ładniejszych kolorków :) Nic tylko się cieszyć :D

Oj wkręca to Malawi wkręca :)

Image5.jpg

IMG_2719a.jpg

IMG_2711.JPG

IMG_2730.JPG

• Dziękuję 1
Opublikowano
Dnia 1.05.2016 o 10:03, lukas1987 napisał:

Bardzo podobają mi się gruzowiska w akwariach ale w moim przypadku ładny kamień musiałby mieć ok 50-60 cm wysokości. Przeraża mnie waga takiego kamienia i to że musiałbym włożyć go z drabiny (wysokość 2m szafka+akwarium)

Witam kolegę i gratuluje zbiorniczka :D

Co do kamieni wysokich to jeżeli przeraża Cię ich waga wejdź na dział DIY i masz tam temat związany z modułami. Z 11-15 kg zrobi Ci się około 2-4 kg i nie masz zmartwienia o ciężar. 

Pozdrawiam.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Dzięki Jetstorm ;) Śledzę temat jakiś czas i takie moduły to byłoby idealne rozwiązanie dla mnie :) Spokojnie wsadziłbym je z drabiny bez pomocy szwagra i bólu głowy na drugi dzień %:P%

Ostatnio też zastanawiam się nad tłem DIY, podobają mi się takie jak u Damian780425 czy Pleziorro ale najbardziej rozwalił system JemioloSeba i też ma wysokie akwa, tylko ze tu znowu drogo :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mała aktualizacja: zmieniłem ustawienie kamieni i stwierdzam, że klasyka wygrywa czyli czarne tło i kamienie. Pora przestać maczać ręce, resztę zrobi natura ;) Co myślicie? 

a1.JPG

Opublikowano
4 godziny temu, lukas1987 napisał:

Mała aktualizacja: zmieniłem ustawienie kamieni i stwierdzam, że klasyka wygrywa czyli czarne tło i kamienie. Pora przestać maczać ręce, resztę zrobi natura ;) Co myślicie? 

a1.JPG

Praktycznie każde akwarium z non-mbuną wygląda tak: 160-200cm akwarium, 5cm piachu, najlepiej jak jest jeden mały otoczak, czasami tło BTN. Tutaj jest równowaga, która bardzo mi się podoba! :)

• Dziękuję 1