Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bardzo was proszę o pomoc odnośnie pewnej sytacji. Otóż zauważyłem dziś podczas wieczornego karmienia u mojego pyśka pewna dziwna rzecz. Jest to aktualnie "największy" (4-5cm) Yellow w mojej obsadzie którą mam od tygodnia, do tej pory pływał w grupie z innymi rybkami, jednak dziś wieczorem zauważyłem że chowa się za kamieniami, i nie przyjmuje pokarmu mimo iż tak jak cała reszta wypłynął na porę karmienia.

Oto zdjęcie :

http://zapodaj.net/d479a8bee30e5.jpg.html

Chyba że wszystko ok i to nie samiec a samica inkubująca, w co raczej wątpię

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Właśnie tu jest pytanie gdyż do dziś jadła normalnie, nie chowala się po kamieniach, no i jej pyszczek nie był tak napuchnięty. Bo jakby tak było wpisał bym już wcześniej :-)

Opublikowano

Faktycznie to bardzo wcześnie, ale coraz mniej mnie to wszystko zaczyna dziwić. Piorun wie, a właściwie hodowcy wiedzą, czym faszerują swoje ryby, żeby szybciej się rozwijały i wybarwiały.

Opublikowano
Faktycznie to bardzo wcześnie, ale coraz mniej mnie to wszystko zaczyna dziwić. Piorun wie, a właściwie hodowcy wiedzą, czym faszerują swoje ryby, żeby szybciej się rozwijały i wybarwiały.

Ryby zakupione w Tan Mal więc wątpię, że czymś faszerowane

Opublikowano
Właśnie tu jest pytanie gdyż do dziś jadła normalnie, nie chowala się po kamieniach, no i jej pyszczek nie był tak napuchnięty. Bo jakby tak było wpisał bym już wcześniej :-)

Może po prostu to pierwszy dzień odbytego tarła...

Nic tylko się cieszyć ;)...