lukas1987 Opublikowano 14 Czerwca 2017 #81 Opublikowano 14 Czerwca 2017 14 minut temu, Merlot napisał: Jak trafię w totka to obiecuję ze taki zbiornik postawię :-) Także Pan Jarek musiałby szykować dla mnie Saulosi :-) Trójkę na pewno trafisz w niedługim czasie, także graj, graj!!! ;D A my czekamy na największe w Polsce Soluskarium ;D Ps. obiecałeś 1
bolss007 Opublikowano 15 Czerwca 2017 #82 Opublikowano 15 Czerwca 2017 U mnie pływa od wczoraj 10 x Saulosi z Fish Magik. Żółciutkie jak kaczuszki. Wycinek niżej. Oprócz tego hary i rdzawe z tej samej dostawy. Jedyne co to rdzawe mają mocno pogryzione ogony.. ale to chyba moja wina bo podejrzewam zbyt długo je trzymałem w worku w wodzie przed wpuszczeniem.... stanu po wyjęciu z pudełka nie ogarnąłem W każdym razie o ile mogę określić kolor Saulosi to jak dla mnie bajka.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Czerwca 2017 #83 Opublikowano 20 Czerwca 2017 ...żeby koledze nie zaśmiecać jego tematu dotyczącego Chindongo Saulosi to temat świetlówki wydzieliłem:
Rekomendowane odpowiedzi