mnie Opublikowano 5 Marca 2016 #1 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów (już drugi raz bo przywitałem się w pierwszym poście a później znalazłem miejsce powitań ). Akwarium jest 180l a robi się 375l oczywiście kamieniołom:)
michallis11 Opublikowano 5 Marca 2016 #2 Opublikowano 5 Marca 2016 Siema dziel się z nami wszystkim co masz w głowie czytaj pytaj ucz się i wrzucaj selphie. Powodzonka
egon44 Opublikowano 5 Marca 2016 #3 Opublikowano 5 Marca 2016 Siemanko :mrgreen: Baw się dobrze,oraz zadawaj pytania w działach odpowiednio do tego przeznaczonych ... Ps...Nie zapomnij pochwalić się jakąś fotką ...
sylwester.april Opublikowano 5 Marca 2016 #4 Opublikowano 5 Marca 2016 Hej. Bądź kulturalny. Szanuj tych ludzi, którzy zawsze Ci pomogą.
mnie Opublikowano 6 Marca 2016 Autor #5 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie zapomnij pochwalić się jakąś fotką ... No na razie to niemożliwe bo akwa stoi tylko pod wodą i z rybami bez dekoracji i służy jak starter dla biologi w filtrach które będą w dużym. nowy zbiornik odbieram jutro a zalewam dopiero za 2 - 3 tygodnie. po starcie się pochwalę.
Rekomendowane odpowiedzi