Skocz do zawartości

W temacie konkursu fotograficznego - zartobliwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, konkurs SUPER, nagrody SUPER, ale powiedzcie mi jedno, na cholerę marsowi się przydadzą trzy nowe kubełki?

:-)

Opublikowano

Mi sie wydaje, że wszystko i tak jack zgarnie :P ... Raczej nie przepuści takiej okazji, a wszyscy wiedza jak wyglądają jego foty/ryby

PS:Ale co tam ... dzielnie stawimy czoła najlepszym... a może akurat sie uda! :D

Opublikowano
Wszystko fajnie, konkurs SUPER, nagrody SUPER, ale powiedzcie mi jedno, na cholerę marsowi się przydadzą trzy nowe kubełki?

:-)

Nie przesądzałbym, konkurencja będzie ostra, chociażby córka sąsiadki już szykuje swoje gupikarium z oryginalnym kamykiem z Malawi a i bardzo możliwe że kolega Lenek nas jeszcze czymś zaskoczy:)

Opublikowano

A ja mam nadzieję, że potaktujecie konkurs poważnie i będzie duża ilośc zgłoszeń :-)

Jeśli teraz będziemy mieli się czym pochwalić, to w przyszłym roku będzie jeszcze więcej nagród.

Opublikowano

Może takie pytanie wstyd zadawać, ale ja mam w bazie status "sympatyk". Co muszę zrobić, żeby mieć "Klubowicz" i żebym mógł wysłać jakieś moje "dzieło" na konkurs?

Opublikowano

Milc no wiesz co - to mnie rozczarowałeś! Patrzę, Gościu ma ponad 400 postów na karku ;) a nie jest klubowiczem?! Powinni tego zabronić ;)

A na serio to pytanie dobre - ja sam już wcześniej w tej samej sprawie, tj. udziału w konkursie, czytałem regulamin i zbieram na składkę. Tylko mi się moja świnka-skarbonka gdzieś zapodziałą ... ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja powiem szczerze, że przydałby mi się nowy kubełek, zastąpił by już wysłużonego 10 letniego fluvalka, który nie chce się zepsuć :D

Nie pozostaje nic innego jak mocno się postarać :twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.