Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglibyście mi wskazać miejsce gdzie mogę zakupić akwarium o wymiarach 200x60x50?Szukam i szukam i wszędzie tylko 200x50x60.

Opublikowano

Może być problem,większość firm produkuje właśnie takie standardowe.Sam miałem kiedyś taką 600-setkę,ale robiłem na zamówienie.Może lepiej dołożyć i zakupić 720l czyli 200*60*60h.

Opublikowano

Jak rozumiem chcesz mieć akwa o wysokości 50 cm... Polecam pójść za radą kolegi Mario3 i zdecydować się jednak na wymiary 200x60x60, zawsze to więcej przestrzeni dla ryb. Co do kupna to i tak szukałbym raczej na zamówienie bo wyjdzie na pewno taniej niż gotowe masówki Diversy, czy innych Wromaków, a dużo lepszej jakości. Nie wiem skąd jesteś bo nigdzie tego nie podałeś, ale kilka pewnych miejsc do takiego zamówienia jest, m.in. eRybka w Zabrzu i Markach, AkwariumSzczecin (Przemek Wieczorek), AquariumFish Katowice, Mikołów... No jest gdzie zamawiać ;)

Opublikowano

Witam!

A czy możecie mi wskazać producenta akwariów w okolicach Bydgoszczy?. Planuję nietypowe akwarium i potrzebuję (za jakiś czas) wypełnić konstrukcję metalową.

Dziękuję.