inmar Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor #71 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W Rybniku kupowałem,miał w piątek dostawę i kupiłem kolejne trzy gatunki.Obecnie pływa ich pięć gatunków,30 ryb.
epso Opublikowano 11 Kwietnia 2016 #72 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W Rybniku kupowałem,miał w piątek dostawę i kupiłem kolejne trzy gatunki.Obecnie pływa ich pięć gatunków,30 ryb. Rozumiem, że nie masz zastrzeżeń wszystko jak należy pyski zdrowe?
inmar Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor #73 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tak,Wojtek zajmuje się rybami od bardzo dawna.Ryby ładne i zdrowe,pięknie pływają całą ławicą razem.
inmar Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor #75 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Doszły : Melanchromis Auratus Pseudotropheus Demasoni Idontropheus Sprengerae Red
Agnieszka S Opublikowano 12 Kwietnia 2016 #76 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Masz gdzieś fotki całego zbiornika z obsadą?
inmar Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor #77 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Chciałem dziś wstawić,ale wyszły mi nieostre,postaram się to zrobić.
inmar Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor #78 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mija dokładnie miesiąc od wpuszczenia ryb,mają się dobrze i rosną.Wojtek z Aqua Techu ostatnio się nie odzywa i nie mam pełnej obsady więc trzeba będzie poszukać innego dostawcy choć nie wiem czy na tej obsadzie nie poprzestać,to pięć gatunków.Trochę się też zakręciłem i coś zmieniłem.Wybrane gatunki były takie : Pseudotropheus zebra gold Kawanga Msobo Magunge Melanochromis auratus Labeotrophueus Trewavase Zimbabwe Rock Metriaclima estherae -RED RED Pseudotropheus demasoni A dotychczas kupiłem takie : Metriaclima estherae 'red-red' Pseudotropheus Saulosi Yellow Melanchromis Auratus Pseudotropheus Demasoni Idontropheus Sprengerae Red Dokupić jeszcze coś ?
eljot Opublikowano 30 Kwietnia 2016 #79 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Metriaclima Zebra Ale jaka ? bo jest ich trochę http://www.malawi.si/Mbune/Metriaclima/index.html Połączenie saulosi z demasoni to kiepski pomysł.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Kwietnia 2016 #80 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ..ciekawy jestem Twoich wrażeń na temat Idontropheus Sprengerae Red. Fajnie jakbyś mógł wrzucić zdjęcie albo filmik w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi