inmar Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor #11 Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak pisałem,jest to lista ryb,które mi się podobają,dopisek średnio,znaczy,że średnio mi się podoba,ale...Nazwy mogą posiadać błędy,choć kopiowałem z forum. Labidochromis caeruleus Maylandia estherae Pseudotropheus zebra gold Kawanga Pseudotropheus callainos pearl white Labidochromis spec. Mbamba Bay Cynotilapia afra Cobue Pseudotropheus demasoni Copadichromis borleyi kadango Sciaenochromis fryeri Metriaclima sp msobo Magunga Melanochromis dialeptos Melanochromis cyaneorhabdos Ps. Elongatus chewere ( mphanga ) Melanochromis chipokae Pseudotropheus flavus Pseudotropheus saulosi Cynotilapia sp Hara Gallireya Reef Pseudotropheus sp acei Melanochromis auratus Metriaclima elongatus chailosi Cynotilapia Red Top Metriaclima sp zebra chilumba Luwino Reed Pseudotropheus nein spot Metriaclima estherae red red Labeotrophueus Trewavase Zimbabwe Rock Metriclima sp zebra chilumba Miason Reef Aulonocara steveni hongi średnio Cynotilapia sp. Mbamba Luwino Pseudotropheus tropheops red fin - średnio Pseudotropheus sp. "Elongatus Mpanga" Melanochromis interruptus Psudotropheus acei Lupingu Jodotropheus sprengerae średnio Otopharynx lithobates średnio Pseudotropheus socolofi średnio Lethrinops lethrinus nie Pseudotropheus tropheops "chilumba"
rafik567 Opublikowano 26 Lutego 2016 #12 Opublikowano 26 Lutego 2016 ...Czyli podobają Ci się "prawie wszystkie" ryby z Malawii
MatiK Opublikowano 26 Lutego 2016 #14 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zdecydowanie za dużo kombinacji... musisz ograniczyć tą swoją listę, najlepiej stwórz swoje TOP10
eljot Opublikowano 26 Lutego 2016 #15 Opublikowano 26 Lutego 2016 Melanochromis auratus Psudotropheus acei Lupingu Metriclima sp zebra chilumba Miason Reef Labeotrophueus Trewavase Zimbabwe Rock Pseudotropheus demasoni Pseudotropheus zebra gold Kawanga Taka charakterna zielskolubna propozycja Maluchy i acei w większych ilościach.
MatiK Opublikowano 26 Lutego 2016 #16 Opublikowano 26 Lutego 2016 Eljot wszystko pięknie, obsada pierwsza klasa tylko... na pewno będą Labidochromis caeruleus bo to dla mnie najładniejsza ryba
eljot Opublikowano 26 Lutego 2016 #17 Opublikowano 26 Lutego 2016 No dlatego napisałem zielskolubna a to niestety wyklucza wiele z wymienionych gatunków.
MatiK Opublikowano 26 Lutego 2016 #18 Opublikowano 26 Lutego 2016 No tak, ale to zdanie inmara, które zacytowałem wyklucza z kolei od razu Twoją propozycję... Ale dzięki za nią, zapamiętam i może kiedyś u mnie taka będzie
eljot Opublikowano 26 Lutego 2016 #19 Opublikowano 26 Lutego 2016 Skoro inmar wymienił te ryby to chyba rozważa ew. obsadę bez yellow bo nie da się pogodzić diety krowy i wilka
MatiK Opublikowano 26 Lutego 2016 #20 Opublikowano 26 Lutego 2016 My to wiemy, ale sądząc po postach inmara, On nie bardzo zdaje sobie z tego sprawę
Rekomendowane odpowiedzi