Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, są takie ściemnialne stateczniki, ale koszt około 150 zł. Dałoby się to podłączyć do LedDimmer, ale trzeba by zrobić prosty układzik sterujący.

EDIT:

Skończyły się kody rabatowe, czyli poszło ponad 20 sterowników. Bardzo dziękuję za tak wspaniały odzew i mam nadzieję, że nie będzie problemów jak bywało z pierwszą wersją. Sterowniki USB i program do pobrania na mojej stronie (palabras.pl). Teraz muszę to jakoś obrobić. Jutro idzie wysyłka (lub odbiór osobisty) kolejnej partii. No i nie przestaję pracować, więc najdalej po weekendzie pójdzie kolejna większa partia. W tym tempie do końca przyszłego tygodnia wszyscy co zmówili powinni otrzymać swoje sterowniki.

Opublikowano

była by bajka... jestem miłośnikiem oświetlenia t5, ale też nie jest mi obca ekonomia ;]

pewnie znalazło by się kilka osób które mają podobne wizje...tzn np ledy rano-południe, po południu włącza/ją się t5 późnym wieczorem gasną t5....i powoli wygasają ledy. Przykład jeden z miliona...

Opublikowano

Paczka na miejscu jutro dodam zdjęcia sterownik super. Romek mam tylko jedno pytanie jak rozróżnić kiedy działa funkcja przycisku krótkiego długiego ,a kiedy działa sterownik.

Chłopaki macie plik na RGB i white świt noc ?

Opublikowano

Adamigo:

Po wciśnięciu przycisku pojedynczy sygnał dźwiękowy oznacza, że włączone jest obejście normalnego programu. Włącza się też dioda. Po ponownym kliknięciu sterownik wraca do normalnej pracy. Sterownik tak samo zachowuje się przy krótkim i długim kliknięciu.

Opublikowano

Ok czyli klik mam obejście drugi klik i mam normalnie i potem trzymam dluzej mam drugie ustawienie i krótki klik i znowu normalny program ok będę testował.

Tak z ciekawości na jakim programie i jezyku programujesz fajnie to działa.