Nolan Opublikowano 6 Lutego 2016 #11 Opublikowano 6 Lutego 2016 Poprostu nie ma na nie promocji jest na Coral a czemu wywalone w błoto? Z 6 zakupionych sztuk będę miał może 1-2 samice więc samce oddam komuś później za gratis czyli 4 x 37 = 148. Z pierwszego zakupu mam 1 pewną samice + 2 możliwe. Reszta samce więc już mam do oddania kilka sztuk. Jak wiadomo samce są na rynku w dużej nadwyżce i ciężko nawet za darmo oddać. Tutaj przynajmniej miałbyś pewność że ryby są dobrej jakości,a tak nie wiadomo na co trafisz ... Więc wóz albo przewóz Kupowałem moje ryby w Tan-Malu. Jeśli masz jakąś nadmiarową samicę chętnie kupię
pozner Opublikowano 6 Lutego 2016 #12 Opublikowano 6 Lutego 2016 No to pozostaje Ci szukać dorosłych samic, ale tu też musisz się liczyć w wydatkami. Czy liczyłeś na to, że pokolenie F1 kupisz za 10-12zł?
Nolan Opublikowano 6 Lutego 2016 #13 Opublikowano 6 Lutego 2016 No to pozostaje Ci szukać dorosłych samic, ale tu też musisz się liczyć w wydatkami. Czy liczyłeś na to, że pokolenie F1 kupisz za 10-12zł? Właśnie za tyle kupowałem F1 w Tan-Malu. Taka cena była od roku 2014. Za pewną samicę jestem gotów zapłacić i 40 PLN ale za następnego samca już niekoniecznie.
Rekomendowane odpowiedzi