Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczba odwiedzin na Naszym serwisie przekroczyła milion. Myślę, że to dobry wyznacznik tego jak popularny jest Nasz Klub i że nie umarł tak jak nam to prognozowały niektóre osoby :D ... Ci co wiedzą o kogo chodzi to wiedzą a Ci inni niech się cieszą bo nie wiele stracili ;).

Opublikowano

w nocy to ja mam jedyną chwilę dla siebie...

a tak na poważnie najczęściej serwis nie działa w nocy z niedzieli na poniedziałek tak od 1:00 - 2:00 prawie do rana - było tak przynajmniej 3 razy odkąd siedzę non stop na forum

Opublikowano

zgadzam sie z makokiem w dwoch sprawach

1. noc mam dla siebie jak zona spi :)

2. rzeczywiscie nie działa niedziela/poniedziałek, raz tak bylo ze np forum nie smigalo a galeria byla ok, sprawdzalem na kilku adresach IP bylo to samo.

Opublikowano

o tym razem z soboty na niedzielę było tak:

b002e7df1dc3fbe3.jpg

dokładnie od 20:30 do 6:40 rano na pewno (dziecko mnie obudziło i sprawdziłem przy okazji)

dodam że net mi działał i w jego konfiguracji nic się przed 20:30 nie zmieniło...

Opublikowano

Dzisiaj od rana az do okolo 13 z serwisu dzialal tylko Album. Nie jest to wiec tylko sytuacja nocna i wypadaloby cos z tym zrobic.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.