Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ochłoń człowieku trochę bo czepiasz się bez powodu. Pewnie w domu nie masz nic do powiedzenia i tutaj cwaniakujesz.Każdy ma prawo do swoich opinii.Skup się na temacie!!!

• Dziękuję 1
Opublikowano

Powstrzymam się od komentarza na twój post DanieL84 ale miło że wspierasz kolegę :)

dzięki tobie KarolSiemki wysilił się i zaliczył jedno podziękowanie na forum. Reputacja rośnie... :)

Tak trzymać chłopaki.

Jeszcze raz przepraszam wszystkich za OT - kończę dyskusję w tym temacie...

• Dziękuję 2
Opublikowano

Wniosek jest jeden, wszelakie niedoskonałości zostały poprawione i z całą pewnością można polecić ten filterek. Zapewni doskonałą filtracje biologiczna i chemiczną nie zajmując przy tym cennego miejsca w akwarium.;)

Opublikowano
Powstrzymam się od komentarza na twój post DanieL84 ale miło że wspierasz kolegę :)

dzięki tobie KarolSiemki wysilił się i zaliczył jedno podziękowanie na forum. Reputacja rośnie... :)

Tak trzymać chłopaki.

Jeszcze raz przepraszam wszystkich za OT - kończę dyskusję w tym temacie...

Wiesz jesteś żałosny. Jak jesteś na tym forum po to żeby "zbierać podziękowania i punkty reputacji" to załóż sobie stronę fanowską na facebooku pt. "chcę się dowartościować" tam nabijesz sobie więcej "lajków".

A skoro taką wypowiedz uważasz za rzetelną i wartą udostępnienia to wyrazy współczucia osobom które muszą się z tobą na co dzień użerać.

Kompletnie nie rozumiem tego co piszesz.

Napisałem wyraźnie o co mi chodziło a skoro nie rozumiesz co piszę to przećwicz elementarz. Bo chyba tylko ty nie zrozumiałeś.

Radzę zastanowić się dobrze zanim napiszesz coś jeszcze i wyrazisz swoją opinię. A jeśli już to bądź rzetelny

Ja również radzę ci się zastanowić zanim coś napiszesz bo najwyraźniej nie jesteś dość obeznaną i kulturalną osobą do prowadzenia dyskusji. A napędzanie OT w stylu "będę się kłócić i bronić swojej racji do upadłego jak ktoś się ze mną nie zgodzi :x :cry: " oraz wstawianie komentarzy jak powyżej to faktycznie jest baaaaaardzo rzetelne i pomocne.

Mam nadzieję że nie będziemy mieli więcej do czynienia ze sobą na tym forum i życzę powodzenia w kolekcjonowaniu "podziękowań i punktów reputacji" czy czego ci tam jeszcze potrzeba.

P.S. Obejrzyj sobie grafikę udostępnioną przez eljot. Może "pismo" obrazkowe już zrozumiesz.

A co dam ci "lajka" żebyś nie płakał.