piterssss Opublikowano 17 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nadszedł po 10 latach czas na zmiany, z roślinnego na .... i tu jeszcze nie zapadła ostateczna decyzja ale na razie jestem za Non Nbuna z racji bardziej dojrzałego zachowania
timi-akwaria.pro Opublikowano 17 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Cześć. Bardzo dobry wybór:) Pomimo, że masz doświadczenie to proponuję mimo wszystko przeczytać dokładnie FAQ i przejrzeć galerię, być może zainspirujesz się fotkami przy planowaniu wystroju swojego zbiornika. Powodzenia:)
piterssss Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor #3 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zanim się przywitałem spędziłem na Naszym forum mnóstwo czasu wiem już dużo ale jeszcze będę miał sporo pytań naapewno:) też się cieszę ze swojej decyzji
yaro Opublikowano 18 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 18 Stycznia 2016 z racji bardziej dojrzałego zachowania o kurcze jak byś rozwinął to twierdzenie miałem mbunę przez 10-11 lat teraz półtora roku mam non-mbunę i powiem Ci że wrócę do mbuny, różnic w ich zachowaniach nie nazwał bym dojrzałym tylko mniej ekspresyjnym i żywiołowym.
crav Opublikowano 18 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jeśli subtelne zachowanie nazwiemy dojrzałym to tak...
stan Opublikowano 18 Stycznia 2016 #6 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jeśli subtelne zachowanie nazwiemy dojrzałym to tak... U Panie jaka dyplomatyczna odpowiedź ;-)
piterssss Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor #7 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Taaak właśnie to miałem na myśli, ta majestatyczna postawa była podstawą do określenia ''dojrzałym''zdaję sobie sprawę z charakterności Non Nbuna
Rekomendowane odpowiedzi