Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widziałem to ale gdzie krym a gdzie rzym. ja z gdyni kiedyś nawet dorszy nie dowiozłem w marcu a co dopiero rybki- chyba, że sie mylę. połączenia bezp nie ma a ja na samym południu się gnieżdżę.

No ja wróżką nie jestem, w profil też Ci nie zaglądałem więc dopóki nie dodałeś miejscowości w widocznym miejscu to nie wiedziałem gdzie się gnieździsz ;) chyba, że było od początku i przeoczyłem to sorry :P

Opublikowano

witam, matik dodałem później jakiś 3 wpisy temu, może 4. ja w ogóle nie za bardzo orientuję się w mapie tego forum, mniej więcej wiem ale muszę zgłębić forum pod względem technicznym. widzisz o której startuje, przeważnie późno. już wiem jak podziękować ale np zdjęcie akwarium to nie wiem gdzie dać. pomału dojdę, nie podpowiadaj. jak będe miał czas to zgłębię wiedzę i będę śmigał, "ha nawet pouczał".

dzisiaj byłem u kolegi i fire fisch widziałem, nie podoba mi się. zostaję przy oryginałach i podrabianym saulosi< do którego się nie odniosłeś, jeszcze> lub przeoczyłem. wystawiłem kadango za darmo i cisza na razie, nie zabije ich i zastanawiam się co z nimi zrobić.

odzew jest ale dlatego, że za darmo i np do 112 chcieli.

pozdrawiam daniel

Opublikowano
i podrabianym saulosi< do którego się nie odniosłeś, jeszcze> lub przeoczyłem.

Nie odniosłem się bo i nie ma co się odnosić, jest to również sztuczna ryba powstała prawdopodobnie z połączenia Saulosi i Membe Deep.

Dla ułatwienia, co byś się nie wpakował kiedyś na minę : http://forum.klub-malawi.pl/pyszczaki-stworzone-czlowieka-wykaz-t25790.html?&highlight=Sztuczne ;)

wystawiłem kadango za darmo i cisza na razie, nie zabije ich i zastanawiam się co z nimi zrobić.

odzew jest ale dlatego, że za darmo i np do 112 chcieli.

O zabijaniu nawet nie wspominaj, ale chwała Ci za to, że nie jest Ci obojętny los tej ryby i nie chcesz jej wydać ot tak, byle komu i byle gdzie.