Skocz do zawartości

New Life Spectrum Cichlid Formula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Mortis napisał:

A  ale chcę przetestować by było wszystko jasne. 

Tutaj nie ma co testować Karolu,  jest to naprawdę super pokarm jak inne pokarmy premium (NLS , Dainichi, NF  czy OSI ). Z tego co pisałem z amerykanami to jakością porównują go do NLS ale mniej brudzi wodę. Nie znalazłem w necie nawet jednej negatywnej opinii o tym pokarmie.

• Dziękuję 1
Opublikowano
57 minut temu, stan napisał:

Tutaj nie ma co testować Karolu,  jest to naprawdę super pokarm jak inne pokarmy premium (NLS , Dainichi, NF  czy OSI ). Z tego co pisałem z amerykanami to jakością porównują go do NLS ale mniej brudzi wodę. Nie znalazłem w necie nawet jednej negatywnej opinii o tym pokarmie.

Chcę opisać ogólnie pokarm by ewentualny nabywca miał jakiekolwiek rozpoznanie, bo tego pokarmu na polskim rynku nie ma, a co jest nieznane to ludzie podchodzą z pewną dozą nieufności. Taki krótki teścik przybliży to co nieznane. 

Opublikowano

Karolu po opinii Staszka bez obaw puszczaj towar w obrót i nie czekaj na wyniki swoich testów. Wszyscy wiemy że te wyniki to nawet nie 1 miesiąc stosowania by coś pewnego zauważyć. Z własnego doświadczenia wiem że tylko wielu testerów i w długim okresie czasu daje wiarygodne opinie.

Masz tu u nas wejście z towarem od razu z pozytywnym nastawieniem .

Masz tam dla mnie coś pod tropheusy:D

• Dziękuję 1
Opublikowano
29 minut temu, deccorativo napisał:

Karolu po opinii Staszka bez obaw puszczaj towar w obrót i nie czekaj na wyniki swoich testów. Wszyscy wiemy że te wyniki to nawet nie 1 miesiąc stosowania by coś pewnego zauważyć. Z własnego doświadczenia wiem że tylko wielu testerów i w długim okresie czasu daje wiarygodne opinie.

Masz tu u nas wejście z towarem od razu z pozytywnym nastawieniem .

Masz tam dla mnie coś pod tropheusy:D

Po takich postach jak Twój i Stana dziś po pracy robię opis ogólny i wrzucam oddzielny temat. Zresztą dla Stana i Andrzeja już dziś paczki wysyłam. 

Pod Tropheusy będzie idealny Veggie. 

Opublikowano

Testy Karolu jakie musiałbyś zrobić trwały by z rok czasu w dwóch oddzielnych zbiornikach. IMHO szkoda czasu , kasy itd. ponieważ ten pokarm jak inne premium( NLS, Dainichi, NF , OSI ) jest po prostu świetnej jakości pod każdym względem ( no może NLS przy podawaniu większej ilości daje efekt dużej ilości red shitu ;-) ).

Opublikowano
Godzinę temu, stan napisał:

Testy Karolu jakie musiałbyś zrobić trwały by z rok czasu w dwóch oddzielnych zbiornikach. IMHO szkoda czasu , kasy itd. ponieważ ten pokarm jak inne premium( NLS, Dainichi, NF , OSI ) jest po prostu świetnej jakości pod każdym względem ( no może NLS przy podawaniu większej ilości daje efekt dużej ilości red shitu ;-) ).

Nie tak długo to nie. Po powrocie z pracy mam zamiar przedstawić fotki jak wygląda itp. takie odstawowe rzeczy. A fakt nie brudzi wogóle. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.