patst20 Opublikowano 11 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Panowie mam pytanie na temat waszej opini o obsadzie z samymi Nimbochromisami czyli Venustus Linni, Livingstonii,Polystigma, Fuscotaeniatus? Chodzi mi np same młode osobniki 5-6 cm po parę sztuk.
crav Opublikowano 11 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 11 Stycznia 2016 moja opinia jest taka, że samce mogą się eliminować....bo tak jak byś miał kilka samców jednego gatunku... 1
patst20 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor #3 Opublikowano 11 Stycznia 2016 moja opinia jest taka, że samce mogą się eliminować....bo tak jak byś miał kilka samców jednego gatunku... Ja właśnie też się nad tym zastanawiałem Crav. ;]
yaro Opublikowano 12 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Patrząc na Twoją stopkę to w obsadzie niestety bym myślał i o innych zmianach. 1
MatiK Opublikowano 12 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Patrząc na Twoją stopkę to w obsadzie niestety bym myślał i o innych zmianach. No dokładnie, trochę za mały baniak na takie ryby... Chyba, że planujesz spore powiększenie
patst20 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor #6 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Mam w planach 850 l na te ryby. Ale ciężko będzie z tymi wszystkimi gatunkami.
Rekomendowane odpowiedzi