Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciekawe jak z jego dokładnością bo z tym różnie bywa:-)

ja kupiłem dwa te, bo mocuje się je w obudowie i mają długi kabel z sondą ... sprawdzałem oba oczywiście zanim zamontowałem i są dokładne :)

TERMOMETR ELEKTRONICZNY Z SONDĄ -50+70C DługiKabel (5476174750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img15.allegroimg.pl/photos/400x300/54/76/17/47/5476174750@@AMEPARAM@@15@@AMEPARAM@@54/76/17/47@@AMEPARAM@@5476174750

• Dziękuję 1
Opublikowano

Mam do was pytanko czy im to minie???Wczoraj kilka razy pod rząd wył.mi prąd tak około co 20 sek.co za tym idzie zgasło kilka razy pod rząd światło w akwarium na początku na rybach to wrażenia nie zrobiło ale kurcze dziś zrobiły się płochliwe każde podejście do baniak to ich ucieczka a przedtem tak nie było....

Opublikowano

Powinno minąć,daj im po prostu czas ;) ...

Sam tak kiedyś miałem jeśli chodzi o płochliwość ryb,ale nie wiem czy to akurat wina światła była...Co podchodziłem to one myk w kamienie...No ale po około tygodniu minęło...

Opublikowano
polecam też prefiltr na zasysie do kubła,

Mam taki założony zanim rybki wpuściłem;)po tych skokach prądu zrobiły się płochliwe teraz każde podejście do baniaka to ich ucieczka a tak to było inaczej każde podejście to podpływały pod górę....

Opublikowano

Witajcie rybki u mnie tak bardzo polubiły swój nowy dom że.....przerabiają go po swojemu demolka w wersji mini,w dzień jest ok ale jak rano światło zapale to dno przypomina plac budowy różnego rodzaju doły-dołki pod przednia szybą jak i między kamieniami od 2 tygodni wszystko zasypuje ale czas się chyba poddać co?.Nie mogę dojść która z rybek tak demoluje baniak.