bajron1984 Opublikowano 10 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam. Dla swojego świętego spokoju napisze tego posta,rybki pływają u mnie już 24h. Wiadomo jak początki pochowane itd ale tak było z 3h później zaczęły poznawać akwarium ale....praktycznie cały czas wszystkie pływają w jednym rogu akwarium góra dół,dół góra czy to normalne i czy im to minie????raz po raz przepłyną się po akwarium ale to sporadycznie a tak to tylko w tym rogu pływają już żona mi głowę suszy by do was napisać
bajron1984 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor #3 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Daj im czas. Ja wiem o tym tylko nigdy się nie spotkałem z tym by tyle godzin tak pływać.Owszem jedzenie znika i to raz dwa.
aarset Opublikowano 10 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Uspokój żonę, to całkowicie normalne zachowanie.
bajron1984 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor #5 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ok dziękuje koledzy za info;)
aarset Opublikowano 10 Stycznia 2016 #6 Opublikowano 10 Stycznia 2016 I jeszcze jedno, karmienia na dzisiaj wystarczy;)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Stycznia 2016 #7 Opublikowano 10 Stycznia 2016 I jeszcze jedno, karmienia na dzisiaj wystarczy ...syp im normalnie dwa razy dzienne malutkie porcje. A to chowanie się po rogach akwa to może być syndrom nowego zbiornika jak piszą koledzy wyżej. Czasami też tak jest wtedy kiedy np. dominujący samiec A podchodzi do tarła. Ale z tego co rozumiem masz wszystkie młode ryby. Daj im po prostu czas.
aarset Opublikowano 10 Stycznia 2016 #8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 ...syp im normalnie dwa razy dzienne malutkie porcje. A to chowanie się po rogach akwa to może być syndrom nowego zbiornika jak piszą koledzy wyżej. Czasami też tak jest wtedy kiedy np. dominujący samiec A podchodzi do tarła. Ale z tego co rozumiem masz wszystkie młode ryby. Daj im po prostu czas.Znając bajrona to sypnął im już za dziś i za jutro;) Mam rację? 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Stycznia 2016 #9 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam rację? Pewnie tak:)
bajron1984 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor #10 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Koledzy czemu wy zawsze myślicie że im za dużo daje:-) grunt by im to mineło;-)
Rekomendowane odpowiedzi