SmyQ Opublikowano 10 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witajcie ! Tak jak w temacie, zna ktoś kogoś kto ma na sprzedaż te ryby albo może sam je ma ? Najlepiej gdyby to były maluchy F1. W Tan-Mal, Malawian itp pustki niestety, tzn są ale 12cm+ WF Dzięki za info.
crav Opublikowano 10 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 10 Stycznia 2016 12-15 to nie takie dorosłe... To około połowa ryby może być tak, że nawet samiec będzie nie wybarwiony.
SmyQ Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor #3 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wiedziałem, że tak napiszesz Ty albo stan Wielkością może i nie są dorosłe, ale te 12 i tak ciągle za duże, bo docelowa reszta jest mniejsza o trochę więcej niż połowę
SmyQ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor #4 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ponawiam pytanie jakby ktoś nie widział wcześniej Ma ktoś może kontakt z Maćkiem, znany pod nickiem piwko28 Ni jak nie mogę się z nim skontaktować a wiem, że ostatnio miał polystigmę, będę wdzięczny za jakieś info, tu może pomogą koledzy z Białegostoku.
Rekomendowane odpowiedzi