inmar Opublikowano 3 Lutego 2016 #11 Opublikowano 3 Lutego 2016 Dodzwoniłem się,mają ryby,najwyżej podjadę i zobaczę.Wojtek prowadzi ten sklep na pewno dłużej niż 10 lat.
DanieL84 Opublikowano 3 Lutego 2016 #12 Opublikowano 3 Lutego 2016 To nie jest sklep osiedlowy. Właściciel posiada dość pokaźną hodowle w przybudówce swojego domu.Ryby zdrowe i zadbane a akwarium które mi tam sklejono to 1- klasa jakości. Z tego co mi wiadamo stronka nie jest aktualizowana ładnych pare lat.
inmar Opublikowano 25 Marca 2016 #13 Opublikowano 25 Marca 2016 Byłem dziś w tym sklepie na ul.Szybowcowej i jest w trakcie przenosin całego sklepu do Leszczyn.Bardzo dużo ryb,różne biotopy i ogólnie czysto.Zaraz po świętach spora dostawa ryb więc się umówiłem na środę.
inmar Opublikowano 27 Marca 2016 #14 Opublikowano 27 Marca 2016 Zapomniałem,że ma inną stronę internetową i maila,ale zapomniałem poprosić o podanie.
egon44 Opublikowano 27 Marca 2016 #15 Opublikowano 27 Marca 2016 Zapomniałem,że ma inną stronę internetową i maila,ale zapomniałem poprosić o podanie. http://aqua-tech.pl/
tomekTOja Opublikowano 9 Czerwca 2020 #16 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dziś byłem. W Rybniku już tylko hodowla, zamknięta dla sprzedaży detalicznej. Działa ich sklep w Czerwionce-Leszczynach. Ale to po prostu sklep zoologiczny. Wpuszczono mnie do hodowli, ale dla mnie nic nie było. Pojechałem do Leszczyn, ale tam też nic dla mnie. Mało pysi, dużo więcej pielęgnic i innych rybek. Sklejanie akwarium w każdym wymiarze. Wszystko najlepiej telefonicznie. Pozdrówka dla szefa 1
Rekomendowane odpowiedzi