Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś zamieszkujący moje rejony ☺ wie może gdzie w Szczecinie lub Stargardzie mógłbym napełnić butle co2 ?

Opublikowano

Właśnie liczyłem na to,że jakiś autochton urealni mi ta wiedzę. Panorama wskazuje m.in 2 firmy, które kiedyś były mi po drodze a obecnie nie ma po nich śladu Poza tym nie wszędzie chcą napełniać takie maleństwa jak moje butle.

Opublikowano

Ilu litrowe masz te butle?Mogę popytać kolegów akwarystów z poza naszego forum,gdzie w twojej okolicy można aktualnie takie maleństwa nabić...

Opublikowano
Ilu litrowe masz te butle?Mogę popytać kolegów akwarystów z poza naszego forum,gdzie w twojej okolicy można aktualnie takie maleństwa nabić...

Z tego co pamiętam 5 kg

Opublikowano

Kolega polecił mi Unitor Customer Service Szczecin

Adres: Ul. Mickiewicza 53 ...telefon +48 91 4648 902 ...Najlepiej zadzwonić i popytać...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Zaraz dzwonię bo Mickiewicza to super lokacja.

-- dołączony post:

Juz ich tam nie ma ( są poza miastem ) i nie zajmują się drobiazgami ☺

Opublikowano

5kg to nie taka mała butla. Nabiją Ci ją bez problemu - zapytaj tylko czy w punkcie, do którego pojedziesz nabijają czy wymieniają. Bo są takie punkty gdzie nie chcą nabijać tylko przyjmują na wymianę i jeśli masz np. starą butlę to nie problem ale przy nowej to się może nie kalkulować i trzeba sprawdzać termin homologacji. Ważne też czy chcesz nabić gazem do spożywki czy technicznym. O to też pytają w punkcie wymiany/nabijania.

Kolejna sprawa to sprawdź zanim podjedziesz czy butle nabijają od ręki czy każą sobie zostawić i do odbioru np. na drugi dzień.

Koledzy z forum roślinnego chwalą:

tel. 501 188 678

na ul. Łokietka 22, za sklepem Żabka który znajduje się na ulicy Królowej Jadwigi

• Dziękuję 1